“Middsg”
Anmeldelse av Kaffestuggu

Kaffestuggu
Vurdert som nr. 4 av 34 Restauranter i Røros
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Koselig besøk på Kaffestuggu. Det var helt fullt så tydelig at det er et populært sted. Deilig mat. Jeg spiste reinsdyrskav. Mine venner spiste hamburger og rømmegrøt og var også fornøyd. Betjeningen var hyggelig.

1  Takk, Bodil19572014

Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Jeg og fruen på bobiltur i Sør-Norge skulle spise middag på Røros. Kaffestuggu ble anbefalt, der man kunne få masse Norsk tradisjonell mat. Vi bestilte Dagen Rett - Saltet kalvekjøtt i løksaus med nypoteter og kolrabistappe. Maten kom hurtig og greit og smakte som om svigermor hadde laget den. Og svigermor kunne laget hjemmelaget mat. Stedet kan anbefales på det varmeste.

Takk, 458psj
Anmeldt 25. juni 2020

Var innom her noen ganger i forbindelse med Rørosoppholdet. Første gangene bare for en øl,men siste kvelden spiste vi middag her og det var veldig smakfullt. Avsluttet med Irish-coffe til dessert som var veldig god. Koselige servitører som har veldigmye å si for et vellykket besøk.Kommer gjerne igjen!

Takk, Elin Heidi S
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig Stugguburger - både den vanlige og den som ble laget til meg som skulle ha glutenfri, uten laktose og uten løk. Null problem å være «vanskelig» her. Nydelig glutenfritt hamburgerbrød 😍

Takk, HegeP29
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat med nydelige lokale råvarer. Kjempehyggelig personell og nydelig atmosfære. Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, Alba L

Reisende som så på Kaffestuggu, så også på

Har du vært i Kaffestuggu? Del dine erfaringer!