Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Midt på treet”
Anmeldelse av Kaffestuggu

Kaffestuggu
Vurdert som nr. 3 av 29 Restauranter i Røros
Prisklasse: USD 5 - USD 58
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Denne restauranten/kafeen er helt gjennomsnittlig mht. mat og service. Noe skuffende at de ikke har utnyttet potensialet i det historiske bygget og beliggenhet. Best å oppsøke stedet uten forventninger.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, JohnIngarD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (302)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 302 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Koselig og populær cafe. De er flinke til å ta smittevern alvorlig. Dårlig utvalg av mat, eksempel kun vaffel med brunost (ikke uten eller med syltetøy). Ble kun kaffe på oss.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MonicaMalmin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Kaffestuggu er et must på Røros. Her er det mat og drikke som bør passe de fleste ganer. Selv har jeg prøvd Rørosburgeren, og ikke nå Reisndyrbiffen.

Stekt medium rare - fantastisk!!!
Mør, smakfull og husets rødvin i glass fungerte perfekt til.

Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Oklara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Kaffestuggu etter tips fra andre juli 2020. Bestilte stuguburger og reinsdyr burger, veldig fornøyd. Bra service og veldig god mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Jan G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Var innom her både for lunch og middag. Rekesmørbrød til lunch var helt greit. Middag litt seinere på kvelden var også helt greit. Jeg ville smake på tradisjonsretten surpølse... som var helt ok og fruen ville ha ørret med agurksalat. Ørreten var også helt ok , men kostet 300,- kroner..!!! Alt for dyrt for en enkel ørretmiddag ! Prisene her trekker helhetskarakteren ned. Koselig sted og hyggelig betjening , men litt for stive priser.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaffestuggu, så også på

 

Har du vært i Kaffestuggu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din