Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super service”
Anmeldelse av Kaffestuggu

Kaffestuggu
Vurdert som nr. 3 av 30 Restauranter i Røros
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 47
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Anmeldt 23. september 2021

Super service , hyggelige lokaler , god mat. Uformell atmosfære. Kommer garantert tilbake hit neste gang vi er i Røros.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 329 567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (318)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 318 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2021 via mobile enheter

God mat og hyggelig personale. Flott lokaler. Vi var her på lørdag så det var masse folk. Det eneste jeg jan påpeke - er at besøkende ikke overholdt avstand mm pga Covid 19.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Vi var kommet til Røros, og ville ha oss litt lunch før vi dro videre. Vi så at Kaffistuggu hadde gode omtale, så vi valgte selvsagt den. Inngangen var på baksiden. Vel inne ble vi møtt av et litt stresset personale bak disken. Vi bestilte blomkålsuppe, og fant oss et ledig bord i underetasjen. Ble bryskt vist bort, da det var stengt av pga av korona - sannsynligvis. Etter en kort stund ble vi servert suppen. Den var ikke helt det jeg hadde forestilt meg. Det smakte blomkål, men hadde konsistens som bernesaus. Ingen blomkålbiter - slik jeg er vant med. Kanskje de var most i suppen? Jeg har smakt blomkålsuppe mange ganger, men ikke i en slik konsistens. Jeg spiste den ikke opp. Med et litt stresset og brysk personale, samt en suppe som ikke innfridde mine forventninger, kan jeg dessverre ikke anbefale stedet.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021

Plassen var helt ok ,men reagerte på at folk ikke hadde lang nok avstand og at folk ikke sprita henda før di kom inn Folk sto tett i kø for å komme inn

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torills2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021

Stressende atmosfære, men "sjefa" virket å ha full kontroll på bordsetting og bestilling. Hyggelige servitører.
Reinsdyrburgeren var ikke bra. Burgeren var et stykke farse. Et tynt, tynt lag tyttebærketsjup. Lite smak. Småposer med ketsjup, sennep, salt og pepper. Pga korona? Frossen pommes frittes. Virket grei og relativt nystekt. Burgeren var ikke god...

Dato for besøk: august 2021
Takk, 723mattiasc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffestuggu, så også på

 

Har du vært i Kaffestuggu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.