“Ikke fornøyd”
Anmeldelse av Kaffestuggu

Kaffestuggu
Vurdert som nr. 2 av 33 Restauranter i Røros
Beskrivelse: Kaffestuggu er det eldste og mest tradisjonsrike serveringshuset i den gamle Bergstaden Røros. Vi ivaretar gruvesamfunnets kaféarv med ydmykhet og respekt og viderefører gjestfriheten, servicen, mattradisjonene og kvalitetene som Bergstaden Røros er kjent for. Her serverer vi hver dag rause porsjoner med middag og lunsj basert på lokale råvarer, hjemmelagde smørbrød, kaker og et stort utvalg kaffe- og tetyper. I andre etasje har vi de historiske og kanskje flotteste selskapslokalene på Røros. Her har vi plass til cirka 30 personer i ærverdige lokaler.
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Her ble vi skuffet over mat og pris. Lite mat for pengene. Speketallerken var ikke noen suksess.
Forskjellig mengde på like retter.

Takk, 220runem

Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig rømmegrøt med flatbrød og lokalprodusert morrpølse. Alt var veldig godt og vi fikk mer flatbrød på forespørsel. Hyggelig betjening. Rolig atmosfære og gamle fine omgivelser.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 418karib
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Koselige angivelser og god tradisjonell mat. Surpølsen og reinburgeren anbefales, skjørostkremen var også god! For de som kjenner til skotsk haggis er denne pølsen ganske lik.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Eli_Choli
Anmeldt 23. februar 2022

... servert god mat av et hyggelig og imøtekommende personale de to gangene vi var innom for lunch og middag i løpet av oppholdet vårt.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, Erling G
Anmeldt 23. september 2021

Super service , hyggelige lokaler , god mat. Uformell atmosfære. Kommer garantert tilbake hit neste gang vi er i Røros.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 329 567

Reisende som så på Kaffestuggu, så også på

Har du vært i Kaffestuggu? Del dine erfaringer!