Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig mat til prisen. Ba”
Anmeldelse av Grillhuset Røros

Grillhuset Røros
Vurdert som nr. 1 av 29 Restauranter i Røros
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Elendig mat til prisen. Ba om medium, fikk rå. 1/3 av kjøttet var uspiselig, og måtte ligge igjen. Også kjørestens reinsdyrskank var under pari. Summen inkl drikke kom på ca 1.000,- , da må en forvente mer. Det var hverken velkommen eller hadet fra servitør da vi dro, enda det ikke var fullt. Pluss til kokken for å komme ut til nabobordet da de hadde spørsmål, da servitør ikke hadde nok kunnskaper om mat og allergener. Det manglet også god oversikt og forkynnelse over allergener for de som er opptatt av dette (slik som nabobordet i dette tilfelle).

Kjøp mat et annet sted. En får mye bra for 1.000kr andre steder.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Freestyle95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

96100 av 155 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat (spiste burger) men så dårlig service at det ikke blir aktuelt å dra tilbake. Noen bord var så heldige å bli servert av en av kokkene og han var veldig glad og flink, men servitørene ellers var totalt fraværende i service og kontakt med oss.

Ikke tillegg bør de rapporteres inn for brudd på smitteverntiltakene da det var mindre enn 1m mellom bordene og ingen renhold av bordene før nye gjester.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
poull928, Eier på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020
Google-oversetting

Mange tak for besøget.
Må beklage hvis i er blevet overset af servitører, men det er en veldig uvanlig sommer på Røros, og i Norge. Alt for mange gester i forhold til spisesteder i tillæg til restriktioner i forbindelse med covid 19, gør at vi ikke kan yde den service som vore gester er vant til.
Det er positivt at høre i var tilfredse med vores dryage kalveburger, tak for det.
Vi rengører og desinficerer alle borde, stole osv efter hvert besøg, og bekymrer os i det hele taget om vore gester, så bliver veldig kede af det når vi får en sådan fejlagtig anmeldelse, især når i ikke har henvendt jer til os ved besøget.
Vi vil på Grillhuset forsøge hver dag at gøre det bedre end igår og tager alle anmeldelser alvorlige.
hver eneste dag får vi fantastiske råvarer fra dedikerede lokalproducenter, som vi forsøger at præsentere for vores glade gester på bedste måde. Vi kan ikke gøre alle glade, men vi er stolte af vores produkt, og forsøger det bedste vi kan. Konstruktiv kritik modtages glædeligt.
Grillhuset Røros har bare 22 pladser, og er derfor ekstra udfordret i forhold til covid 19 forholdsregler, samtidig med et uset antal kravstore norske turister på Røros. Vi synes selv vores burger er ganske god, og sandsynligvis den bedste på Røros, men det er ikke det vores gester kommer før....De kommer for de gode lokale produkter, de franske teknikker, det danske håndværk, kulgrillet og den venlige uformelle service. Vi fortsætter med dette, uanset hvad enkelte gester som har misforstået vores forretning mener. Heldigvis har vi gester som er villige til at stå og vente på gaden i optil 1,5 time for et godt måltid, og har forståelse for at det ikke altid er kokken eller ejeren som kommer og præsenterer maden.
Tak for besøget

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat og hyggelig betjening. Bord er allerede bestilt til neste Rørostur. Vin og mat passet helt perfekt sammen. Hyggelig atmosfære og selv om lokalet er lite fikk vi ikke opplevelsen av å sitte for nære.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, MammaVerdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Med få sitteplasser er det lett å ha oversikt over restauranten. Liten meny med få retter betyr at man blir gode på den maten som tilbys. Vi spiste to gode hamburgere med tilbehør. Passe stekt kjøtt, gode grillmerker på hamburgerbrødet bare hevet opplevelsen. Men jeg oppfatter at kjøkkensjefen (innehaveren?) er dansk som et kvalitetsstempel

Det anbefales å reservere bord, og bare åpent for middag!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Erik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på forhånd, men da vi kom fikk vi tildelt bord sammen med et annet par. Det var max 30-40 cm mellom oss og det andre paret. Vi påpekte at dette ikke var i tråd med gjeldene regler mtp covid-19 , og ba om et eget bord. Det kunne vi ikke få, fordi alle bordene var reservert. At vi også hadde reservert på forhånd spilte visst ingen rolle. Lokalet er lite og folk sitter altfor tett. Vi spurte om dette var lov, men fikk til svar at de ikke var kjent med hva som var lov. Vi valgte å forlate restauranten, og valgte en som prioriterer sikkerhet foran profitt. Anbefaler at man holder seg unna lokalet til de tar inn over seg at vi har en pandemi og regler for å unngå smittespredning her i landet.

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, wofw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grillhuset Røros, så også på

 

Har du vært i Grillhuset Røros? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din