Mange tak for besøget.
Må beklage hvis i er blevet overset af servitører, men det er en veldig uvanlig sommer på Røros, og i Norge. Alt for mange gester i forhold til spisesteder i tillæg til restriktioner i forbindelse med covid 19, gør at vi ikke kan yde den service som vore gester er vant til.
Det er positivt at høre i var tilfredse med vores dryage kalveburger, tak for det.
Vi rengører og desinficerer alle borde, stole osv efter hvert besøg, og bekymrer os i det hele taget om vore gester, så bliver veldig kede af det når vi får en sådan fejlagtig anmeldelse, især når i ikke har henvendt jer til os ved besøget.
Vi vil på Grillhuset forsøge hver dag at gøre det bedre end igår og tager alle anmeldelser alvorlige.
hver eneste dag får vi fantastiske råvarer fra dedikerede lokalproducenter, som vi forsøger at præsentere for vores glade gester på bedste måde. Vi kan ikke gøre alle glade, men vi er stolte af vores produkt, og forsøger det bedste vi kan. Konstruktiv kritik modtages glædeligt.
Grillhuset Røros har bare 22 pladser, og er derfor ekstra udfordret i forhold til covid 19 forholdsregler, samtidig med et uset antal kravstore norske turister på Røros. Vi synes selv vores burger er ganske god, og sandsynligvis den bedste på Røros, men det er ikke det vores gester kommer før....De kommer for de gode lokale produkter, de franske teknikker, det danske håndværk, kulgrillet og den venlige uformelle service. Vi fortsætter med dette, uanset hvad enkelte gester som har misforstået vores forretning mener. Heldigvis har vi gester som er villige til at stå og vente på gaden i optil 1,5 time for et godt måltid, og har forståelse for at det ikke altid er kokken eller ejeren som kommer og præsenterer maden.
Tak for besøget