Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, topp service! ”
Anmeldelse av Grillhuset Røros

Grillhuset Røros
Vurdert som nr. 1 av 29 Restauranter i Røros
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, topp service og fantastisk kjøkkensjef med glimt i øyet og ekte lidenskap for mat! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, torsteinl115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (163)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9195 av 163 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Me hadde eit fantastisk måltid. Til forrett åt me kamskjell, det var nydelig godt og flott tilberedt, me fekk ein god vin til forretten. Til hovedrett hadde me Rein indrefilet, den var fantastisk god, med god, og nydelig vin til. kjøkkensjefen fortalte om tilberedning og innhold på ein flott måte. Her kjem me garantert tilbake ved neste anledning.

Dato for besøk: august 2020
Takk, jvevle70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
poull928, Daglig leder på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Takker, og velkommen tilbage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige servitører og god stemning i lokalet. Maten var fantastisk! Anbefales å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kristinem575
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
poull928, Daglig leder på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020
Google-oversetting

Tak for det, velkommen tilbage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Her var det bra! God mat, god stemning og god service. Kanskje i øvre sjiktet prismessig, men for oss var kvaliteten verdt det :D viktig å tjene penger og. Kan trygt anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, gloggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
poull928, Daglig leder på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020
Google-oversetting

Det vigtigste for os er glade gester, men må ganske rigtigt også tjene penge, så vi kan fortsætte.
Mange tak for anmeldelsen, og velkommen tilbage

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Etter å ha lest mye positivt om dette stedet valgte vi å gå hit 12.8. Vi fikk beskjed om å vente 15 min for det var et bord som var i ferd med å « bryte opp», og det var andre bord ledige. Når vi kom tilbake etter 15 min var det i mellomtiden kommet andre gjester og de hadde blitt plassert på det bordet vi «ventet på». Vi ble då plassert ved et annet bord dom sto ledig da vi var der første gang. Nok om det. Vi bestilte en fjellørret og en medium stekt rein indrefilet. Etter 50 min kom maten på bordet, og fisken var smakløs og reinen var stekt «vel dine». Det var ikke oppfølging og vi følte oss oversett. Dette er et sted som er høyt priset og da forventes det mer enn det vi opplevde.
Styr unna

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, nile-fla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
poull928, Daglig leder på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020
Google-oversetting

Vi skal beklage at der i disse tider med diverse covid hensyn, mangel på personale, og uventet øget turisme på Røros, kan forekomme ventetider på bord. Det er desværre uden for vores kontrol, men vi prøver hver dag at gøre vores bedste for at så mange som muligt får mulighed for at besøge vores yderst populære lille restaurant.
Næste gang i skal ud og spise, opfordrer vi jer til at give servicen besked hvis i er utilfredse med maden. Hvis vi skal have en chance for at gøre det bedre, hjælper det gevaldigt hvis vi får sådanne tilbagemeldinger inden vi skal læse det på tripadvisor.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grillhuset Røros, så også på

 

Har du vært i Grillhuset Røros? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din