“Fantastisk fra start til slutt!”
Anmeldelse av Grillhuset Røros - STENGT

Grillhuset Røros
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk fra start til slutt! Forretten var kanskje høydepunktet, men alle forventninger ble møtt. Atmosfæren er koselig og intim, og servicen var helt upåklagelig. Anbefales!

1  Takk, 685camillab

Anmeldt 17. september 2020

Hyggelige lokaler i gammelt bygg hvor det tidligere hadde vært kjøttforretning. Serverer kortreist kjøtt fra Røros, og oksekjøttet var mørnet i skap på strdet.
Grønnsaker som ble servert var satt sammen og tilberedt på en måte som overrasket smaksløkene positivt.

Takk, GrandTour507131
poull928, Ejer på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2020

Tak for besøget, og anmeldelsen. Det sætter vi pris på.
Velkommen tilbage

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk entrecôte av elg. Tilberedt på best mulig vis med en frisk bearnaisesaus og nydelige stekte poteter. Vi elsket servicen og kjærligheten til råvarene. Et sted du bør besøke. Men bestill i god tid, kun 20 plasser.

1  Takk, _smundo2016
poull928, Ejer på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020

Mange tak for besøget, og anmeldelsen. Altid en fornøjelse når vore gester påskønner vores arbejde med de fantastiske lokale råvarer.
Velkommen tilbage

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Ikke langt fra seks over hele fjøla.
Forrett . Der prøvde vi kamskjell med agurkemulusion og det var perfekt kombinasjon og Ørretmousse med jordskokk i flere varianter ble super godt!
Mat - Nydelig pluss og skal sekseren fram var det tilbehøret som løfta hjorteskanken helt opp. Perfekte poteter , garnityret og de to sausene var topp. Den hjemmelaga Bearnaise sausen med Røros smør var bare helt nydelig - nam nam...
Her bytter de Danske kokkene meny etter som råvarene er best og tilgjengelig , og her var ingen snarveier og billige løsninger på rettene .
Noe dyrt, jada det var det. Men med 22 sitteplasser og super service med nydelig mat i et hyggelig lokale skal man ikke klage. De to Danskene Paul Lystad og kokken David ved roret ble dette en veldig god og trivelig kveld.
Ikke glem god og riktig temperert vin .
Velbekomme . Takk hyggelig kveld.
NB: Skulle gjerne bytta navn på restauranten til ‘ To Hyggelige Dansker’

2  Takk, 258hansl
poull928, Daglig leder på Grillhuset Røros, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Mange tak for hyggeligt besøg, og veldig hyggelig anmeldelse. I denne underlige tid med store udfordringer, sætter vi stor pris på gester der kommer med ros og kritik.
Hjertelig velkommen tilbage

Mvh Poul Lysdal

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Kunne vært så mye bedre. Stedet er koselig i en kjeller. Betjening er noe av det flotteste vi kan ha. Kokken serverer og orienterer. Når vi ankommer er restauranten tom for de fleste retter. Kun entrecôte er å få. Biffstykket var i ikke optimalt, mye fett og sener. Maten smaker forøvarig godt, men vi fikk ikke det vi ønsket.

3  Takk, ovebru63

Tak for besøget. Ked af vi ikke kunne leve op til forventningerne, ville ønske i havde sagt fra under besøget, så vi kunne have gjort et forsøg på at forbedre det.
Vi jobber hver eneste dag med de lokale råvarer der er tilgængelige, og det giver udfordringer. I en tid hvor der sker store forandringer hver dag, gør vi hvad vi kan, men nogen dage kan vi bare ikke tilbyde hele udvalget dels pga større tilgang af gester, dels pga manglende råvarer.
Velkommen tilbage til en forhåbentlig bedre oplevelse

Reisende som så på Grillhuset Røros, så også på