Venninnegjengen, alle født i 1962, skulle feire 60 årsdagen sin. Valget falt på Røros, og festmiddagen på Grillhuset Røros Ildsjæl 🥰👍🥰For å si det sånn...ingen angrer på det valget. Vi troppet opp, ble vist frem til rundbordet midt i restauranten, 6×60=360 👍👍👍Fantastisk atmosfære, de beste servitørene, kjøkkensjefen strålte. Og kokkene gjorde en utmerket jobb. Vi valgte sjuretters meny. Med vinpakke til treretters. Vi kjenner våre begrensninger 🙈 I tillegg bestilte vi bobler først, og portvin til desserten. Maten...alt var bare helt fantastisk. Så mye smaker. Og vinene passet perfekt til alle rettene. Lokale råvarer for det aller meste, og noen fra norskekysten. Det var en himmelsk opplevelse rett og slett. Og å se samspillet mellom de ansatte...Og kjøkkensjefens glede og interesse i det som skjer på den restauranten. Altså hele opplevelsen var rett og slett magisk. Og jeg har spist, og likt så mye jeg trodde jeg aldri kom til å smake. Denne restauranten, og ikke minst den totale opplevelsen, er det beste jeg noen gang har opplevd. Anbefales virkelig 👍👍PS jeg liker ikke whisky eller Irish coffee...men den jeg smakte her...magisk den også 🥰Hva gjør dere med kremen??