“Kan virkelig anbefales!”
Anmeldelse av Grillhuset Røros - STENGT

Grillhuset Røros
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte 3-retters med øl til maten. God mat og særdeles god tilpasning av øl! Satte stor pris på servitørens presentasjon av mat og drikke underveis. Dette stedet var intimt, koselig og med god atmosfære.

1  Takk, Aina H

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Intim atmosfære, oppmerksomt personale. Kjempegod mat, kortreiste råvarer med en kreativ vri.
Bestilte tre-retters med vinpakke, og det var full klaff hele veien. Betjeningen var oppmerksomme og svarte på mye spørsmål underveis.
Mye mat for pengene, og alt smakte superb!

Takk, Stine_MA_bj_84
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Liten og koselig restaurant med kjempehyggelig service og utrolig god og lokal mat! Kan anbefales! 2 menyer - kjøtt eller fisk. Enkelt å velge,

Takk, charl0tteht
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Ett lite og trivelig sted som lager mat med gode smaksopplevelser! Lun atmosfære og betjeningen er utrolig hyggelig. Du ser rett inn i kjøkkenet, supert å se rettene bli laget👏🏻

Takk, 567britte
Anmeldt 20. juni 2022 via mobile enheter

Venninnegjengen, alle født i 1962, skulle feire 60 årsdagen sin. Valget falt på Røros, og festmiddagen på Grillhuset Røros Ildsjæl 🥰👍🥰For å si det sånn...ingen angrer på det valget. Vi troppet opp, ble vist frem til rundbordet midt i restauranten, 6×60=360 👍👍👍Fantastisk atmosfære, de beste servitørene, kjøkkensjefen strålte. Og kokkene gjorde en utmerket jobb. Vi valgte sjuretters meny. Med vinpakke til treretters. Vi kjenner våre begrensninger 🙈 I tillegg bestilte vi bobler først, og portvin til desserten. Maten...alt var bare helt fantastisk. Så mye smaker. Og vinene passet perfekt til alle rettene. Lokale råvarer for det aller meste, og noen fra norskekysten. Det var en himmelsk opplevelse rett og slett. Og å se samspillet mellom de ansatte...Og kjøkkensjefens glede og interesse i det som skjer på den restauranten. Altså hele opplevelsen var rett og slett magisk. Og jeg har spist, og likt så mye jeg trodde jeg aldri kom til å smake. Denne restauranten, og ikke minst den totale opplevelsen, er det beste jeg noen gang har opplevd. Anbefales virkelig 👍👍PS jeg liker ikke whisky eller Irish coffee...men den jeg smakte her...magisk den også 🥰Hva gjør dere med kremen??

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, 832gunhilda