Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
4
13
8
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
13
8
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 30 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Joda, hotellet ( som nå heter Rørosvidda hotell) ser egentlig bra ut fra utsiden, og ligger greit tikl i forhold til sentrum.
Vi fikk et rom i første etasje, og like utenfor vinduet vårt hadde hotellet også solgt parkeringsplass til to campingvogner. Vi bodde på utstilling. Hadde vel egentlig planer om å bo der mer enn et døgn, men slo det ganske raskt i fra oss. Frokosten var forresten et kapittel for seg selv. Koronabegrepet blir dessverre ofte brukt ofte for å spare penger, og frokosten ble derfor servert på fat fra kjøleskap men en skinkebit, et stykke hvitost, et stykke brunost, syltetøy på boks ( mer sukker enn syltetøy), og et kaldt egg. Overhodet ikke noe å skryte av.
Greit hotell, men altså ikke verdt pengene med mindre du ønsker å bli beglodd av campingturister.

Romtips: Be om rom i 2.etasje, men heis finnes ikke.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, johnkennetha63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Hjemmekoselig og praktisk leilighet for inntil 6 personer var det vi hadde under årets julemarked. Kort vei til gågatene og byensaktiviteter, og rolig beliggehet på dette 3 stjerners hotellet. Vikunne velge omvi ville lage frokostpå hotellet,eller ordne selv på vårt eget kjøkken. Meget god service fra en hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, GeirAK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Overnattet her i forbindelse med en ferietur rundt omkring i Norge. Stille og rolig, kjempefine uteområder å leke på for barna, rent og pent, nydelig frokost. Rimelig og veldig bra overnattingsalternativ for barnefamilier. Fikk ladet bilen også.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, cathrinewith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2017

Trivelig plass. Sentralt på Røros. 8 minutter til sentrum. Trivelig vertskap. God frokost. Ingen middag servering..Fine rom. Rent. Trivelige salonger.Grei pris. Kan anbefales .passer både til familie og venner.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, terjea2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2017

Et enkelt hotell, med enkle rom. Sengene var ganske smale, men ok for en natt. Badet trenger å pusses opp og det er etter min mening ganske lytt. Frokosten var ganske enkel, men smakte godt.
Jeg har reist ganske mye og bodd på mange forskjellige hoteller og dette ble etter min smak litt for enkelt. Rommene tenger oppussing.
Hvis du reiser og trenger overnatting og ikke er ut etter det virkelig store er dette hotellet ok.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser