Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Røros
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (214)
Filtrer anmeldelser
214 resultater
Vurdering fra reisende
91
83
29
5
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
83
29
5
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 214 anmeldelser
Anmeldt 11. mars 2019

Vi overnattet her i to netter og hadde ei fin helg. Vi leide rom i "Ullvaren" og fikk ei lita leilighet med gang, kjøkkenkrok, sofagruppe, soveavdeling og bad. Rommet hadde høy standard og var rent. Internettilgangen var også god.

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 629vegardi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2019 via mobile enheter

I forbindelse med med sykebesøk på Røros sykehus valgte vi Vertshuset. Et sted vi også har bodd på tidligere. Denne gangen bodde vi i de nyoppussede rommene i den gamle ullvarefabrikken. Ganske fint rom. Romslig og med god romløsning. Imidlertid var nettet så svakt at vi måtte basere oss på 4G.

Personalet var greie, men kunne godt tatt et smilekurs. Det er imidlertid også mulig at de var litt slitne etter «Martnan» som hadde avsluttet bare et par dager før.

Vertshuset ligger veldig fint til i Røros. Med gangavstand til alt. Men nå er det også slik at i Røros er alt gangavstand til alt.

Positivt at vi fikk inn en ekstra seng til en 4-åring. Samt at minikjøkkenet inneholdt poser med kaffe og te samt vannkoker.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ossy007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vertshuset har særpreg og ligger midt i Kirkegata. Hyggelig betjening og god service. Hvis du ikke ønsker å bo på et vanlig «industripreget» hotell og heller ønsker å bo på et vertshus er dette stedet du bør bo!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste oktobermeny (seks retter) med helt nydelig lokal mat. Det serveres lokale produkter som gjør hele bespisningen til en liten opplevelse.
Rommene var av enkel standard. Gode senger og hyggelige omgivelser.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kafjeld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempebra rom, veldig sentral beliggenhet, grei frokost (litt dårlig utvalg og litt utplukket,men ok), greit renhold, god service. Havnet her ved en tilfeldighet denne gangen, men kommer til å booke her igjen neste gang vi skal til Røros. Alt i alt kjempefornøyd!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Martin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser