Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Expedia.comUSD 181
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (226)
Filtrer anmeldelser
226 resultater
Vurdering fra reisende
96
87
31
6
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
96
87
31
6
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 226 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Meget godt alternativ til overnatting dersom man er fler enn 4 personer. Hadde leilighet i den gamle ullvarefabrikken. Fine store rom som var utstyrt med kjøkken. Ligger meget sentralt, og det var greit å finne gratis parkering tidlig på dagen. I disse Covid tider var det en enkel, men god frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020

Veldig serviceinnstilt og hyggelig betjening! Koselig og stort rom til 3 personer og beliggenheten var perfekt i hjertet av Røros! Frokosten var også helt upåklagelig tross redusert tilbud grunnet covid-19. Kan klart anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, lenehess90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Sentralt beliggenhet i hovedgata i Røros. Du får ikke overnatting mer i sentrum enn dette. Parkering på baksiden av hotellet, litt kronglete å finne frem, men god plass.
Hyggelig betjening, flotte, moderne rom med te-kjøkken, flatskjerm, hårføner og WiFi.
Frokost er usedvanlig god, med hjemmebakt brød, lokale meieriprodukter og mye annet snadder. God plass i spisesalen og hyggelig atmosfære.
En overnatting her anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Årets tur til Elden på Røros ble en veldig flott opplevelse! For første gang, etter 7 år, bodde vi på vertshuset Røros! Fikk høre om det fra en lokal bekjent. Det ble veldig bra! Ble tatt i mot av hyggelig betjening, fikk en super leilighet i bakgården! Rent og pent og god plass! Vi var 5 personer, en sov på sovesofa i stua- det gikk helt fint! De andre sov i en dobbeltseng og o køye. God frokost med varmt brød og rikelig med lokal mat! Hyggelig sitte i bakgården med kaffe og se på bygningene og løse verdensproblemer!! Hadde en god lunsj, var for trege med bordbestilling til middag så vi måtte ut på byen, det gikk jammen bra! Alt i alt- det endte med at vi bestilte til neste år! Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annehW387IU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Skulle feire en fødselsdag og vi bestemte oss for Røros. Vertshuset hadde det beste tilbudet for 3 rom. Vi ble plassert i Ullvarefabrikken. Romslige rom. Ikke luksus. Stille og fredelig. Rent og ryddig med gode senger...litt varmt på rommet.
Hotellet var langt fra fullt. Likevel trangt til frokost. Generelt inntrykk. Alt er trangt unntatt rommene. Tilbake om jeg skal til Røros? Kommer til å prøve noe annet før jeg eventuelt booker her igjen.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, An2n56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser