Supersentralt midt i gågaten, 100 m nedenfor Røros kirke. Stort og fint rom og gode senger, rent og greit. Stille og rolig sted. Bra frokost og god middag. Hyggelig uteplass i bakgården. Bra service. Vi kommer gjerne tilbake.
Spør 636TomL om Vertshuset Røros
2 Takk, 636TomL
Meget godt alternativ til overnatting dersom man er fler enn 4 personer. Hadde leilighet i den gamle ullvarefabrikken. Fine store rom som var utstyrt med kjøkken. Ligger meget sentralt, og det var greit å finne gratis parkering tidlig på dagen. I disse Covid tider var det en enkel, men god frokost.
Spør andreashU2780VO om Vertshuset Røros
Takk, andreashU2780VO
Veldig serviceinnstilt og hyggelig betjening! Koselig og stort rom til 3 personer og beliggenheten var perfekt i hjertet av Røros! Frokosten var også helt upåklagelig tross redusert tilbud grunnet covid-19. Kan klart anbefales!
Dato for oppholdet: mai 2020
Spør Lene H om Vertshuset Røros
2 Takk, Lene H
Sentralt beliggenhet i hovedgata i Røros. Du får ikke overnatting mer i sentrum enn dette. Parkering på baksiden av hotellet, litt kronglete å finne frem, men god plass. Hyggelig betjening, flotte, moderne rom med te-kjøkken, flatskjerm, hårføner og WiFi. Frokost er usedvanlig god, med hjemmebakt brød, lokale meieriprodukter og mye annet snadder. God plass i spisesalen og hyggelig atmosfære. En overnatting her anbefales på det varmeste!
Dato for oppholdet: september 2019
Spør Magne G om Vertshuset Røros
Takk, Magne G
Årets tur til Elden på Røros ble en veldig flott opplevelse! For første gang, etter 7 år, bodde vi på vertshuset Røros! Fikk høre om det fra en lokal bekjent. Det ble veldig bra! Ble tatt i mot av hyggelig betjening, fikk en super leilighet i bakgården! Rent og pent og god plass! Vi var 5 personer, en sov på sovesofa i stua- det gikk helt fint! De andre sov i en dobbeltseng og o køye. God frokost med varmt brød og rikelig med lokal mat! Hyggelig sitte i bakgården med kaffe og se på bygningene og løse verdensproblemer!! Hadde en god lunsj, var for trege med bordbestilling til middag så vi måtte ut på byen, det gikk jammen bra! Alt i alt- det endte med at vi bestilte til neste år! Anbefales
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør annehW387IU om Vertshuset Røros