Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 181
Booking.com
eDreams
Hotels.comUSD 181
CheapTicketsUSD 181
TravelocityUSD 181
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (226)
Filtrer anmeldelser
226 resultater
Vurdering fra reisende
96
87
31
6
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
96
87
31
6
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 226 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Bodde tre netter på Røros Vertshus i begynnelsen av juli og hadde et fantastisk opphold her. Tross litt krøll med bookingen da vi kom ble dette ordnet opp i på glimrende og omsorgsfull måte av ansatte som strakk seg svært langt og var veldig imøtekommende. Perfekt beliggenhet, stille og fredelig med veldig gode senger. Sjarmerende sted med sjel og historie i veggene. Superhyggelige ansatte!! Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Everydike
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Supersentralt midt i gågaten, 100 m nedenfor Røros kirke. Stort og fint rom og gode senger, rent og greit. Stille og rolig sted. Bra frokost og god middag. Hyggelig uteplass i bakgården. Bra service. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 636TomL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Meget godt alternativ til overnatting dersom man er fler enn 4 personer. Hadde leilighet i den gamle ullvarefabrikken. Fine store rom som var utstyrt med kjøkken. Ligger meget sentralt, og det var greit å finne gratis parkering tidlig på dagen. I disse Covid tider var det en enkel, men god frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020

Veldig serviceinnstilt og hyggelig betjening! Koselig og stort rom til 3 personer og beliggenheten var perfekt i hjertet av Røros! Frokosten var også helt upåklagelig tross redusert tilbud grunnet covid-19. Kan klart anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, lenehess90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Sentralt beliggenhet i hovedgata i Røros. Du får ikke overnatting mer i sentrum enn dette. Parkering på baksiden av hotellet, litt kronglete å finne frem, men god plass.
Hyggelig betjening, flotte, moderne rom med te-kjøkken, flatskjerm, hårføner og WiFi.
Frokost er usedvanlig god, med hjemmebakt brød, lokale meieriprodukter og mye annet snadder. God plass i spisesalen og hyggelig atmosfære.
En overnatting her anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser