Julie
0.2 km fra Vertshuset Røros
0.6 km fra Vertshuset Røros
0.5 km fra Vertshuset Røros
0.3 km fra Vertshuset Røros
Enjoy the sunny days on the communal deck outside
0.8 km fra Vertshuset Røros
    Bed & Breakfast
    45.6 km fra Vertshuset Røros
    Se flere hoteller i Røros
    Anmeldt 21. juli 2020

Vårt rom lå i den omgjorte ullfabrikken. Det var ganske stort, med en liten sofa og kjøkkenkrok. Sengene var gode og det var veldig stille og fredelig selv om det ligger rett ved siden av kirken og gågaten. Frokosten er en av de beste hotellfrokostene jeg har spist. Ikke veldig stort utvalg, men alt var veldig, veldig godt! Nydelig brød med sprø skorpe, godt smør (antakelig Røros), god eggerøre og bacon.
    Vil utvilsomt tilbake hit hvis vi drar tilbake til Røros.

Takk, FoodforFiks
    Anmeldt 18. juli 2020

Bodde tre netter på Røros Vertshus i begynnelsen av juli og hadde et fantastisk opphold her. Tross litt krøll med bookingen da vi kom ble dette ordnet opp i på glimrende og omsorgsfull måte av ansatte som strakk seg svært langt og var veldig imøtekommende. Perfekt beliggenhet, stille og fredelig med veldig gode senger. Sjarmerende sted med sjel og historie i veggene. Superhyggelige ansatte!! Vi kommer gjerne tilbake!

2  Takk, Everydike
    Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Supersentralt midt i gågaten, 100 m nedenfor Røros kirke. Stort og fint rom og gode senger, rent og greit. Stille og rolig sted. Bra frokost og god middag. Hyggelig uteplass i bakgården. Bra service. Vi kommer gjerne tilbake.

2  Takk, 636TomL
    Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Meget godt alternativ til overnatting dersom man er fler enn 4 personer. Hadde leilighet i den gamle ullvarefabrikken. Fine store rom som var utstyrt med kjøkken. Ligger meget sentralt, og det var greit å finne gratis parkering tidlig på dagen. I disse Covid tider var det en enkel, men god frokost.

Takk, andreashU2780VO
    Anmeldt 21. mai 2020

Veldig serviceinnstilt og hyggelig betjening! Koselig og stort rom til 3 personer og beliggenheten var perfekt i hjertet av Røros! Frokosten var også helt upåklagelig tross redusert tilbud grunnet covid-19. Kan klart anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2020
    2  Takk, Lene H