Fjell og Fjord
0.6 km fra Vertshuset Røros
    0.3 km fra Vertshuset Røros
    0.3 km fra Vertshuset Røros
    0.5 km fra Vertshuset Røros
    Enjoy the sunny days on the communal deck outside
    0.8 km fra Vertshuset Røros
        0.0 km fra Vertshuset Røros
        Se flere hoteller i Røros
        Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

God mat & hyggelige servitører,
        god service og tok oss godt imot.

Kommer gjerne tilbake igjen.

Koselig plass, varmt og rolig atmosfære. Anbefaler denne plassen.

Vi bodde på Røros Hotell som er 7-8min unna restutanten og gå. Med bil ca 2 min.

Dato for oppholdet: mai 2022
        Takk, maiveronicak
        Anmeldt 18. april 2022

Vertshuset Røros har foreløpig ikke funnet helt formet etter korona. Mye er bra med Vertshuset, både lokalitet, arven og potensialet fremover. Dessverre ligger en litt klam hånd over Vertshuset for tiden ved at Røros Hotell (detalj)styrer det meste ved Vertshuset i likhet med andre mindre og søte overnattingssteder på Røros. Det medfører at sjelen forsvinner, at ansatte ikke bruker sin kreativitet og sunne fornuft, men heller lar alt styres av "storebror på Røros". Mye ved Vertshuset er likt som før korona, men dessverre er det mer «copy paste» og ikke nødvendigvis helt gjennomtenkte og nytenkende løsninger. Alt er nesten identisk som før (ingrediensene på frokosten, dørkort/nøkler som (fortsatt) ikke virker, noe rot og misforståelser knyttet til booking etc.), men selv om mye er identisk med tidligere år, er det for tiden litt mindre bra enn tidligere opplevelser. Vi får håpe at Vertshuset igjen finner sin form og igjen leder an som det fortjener. Men det er litt jobb å gjøre og viktig å slippe ansatte og talentene fri. I år får Vertshuset fire stjerner, en mindre enn sist, men hadde vi ikke vært så glade i Vertshuset kunne vi også straffet med en tre-stjerne. Vi satser på opptur neste år!

Dato for oppholdet: april 2022
        Takk, NoGy
        Anmeldt 1. april 2022 via mobile enheter

Besøkte Røros for første gong, og det var på tide! Tilfeldigvis fall valet på Vertshuset, og det viste seg å vera eit lukkeleg val. Vennleg personale, rommet var bra og frukosten veldig bra, med mange lokalproduserte produkt! Eg fekk diverre ikkje tid til å prøva maten i restauranten, og det er eg lei meg for. Ryktet på byen sa at maten var av ypperste sort!

Dato for oppholdet: mars 2022
        Reisetype: Reiste alene
        Takk, Stay45842172571
        Anmeldt 21. februar 2022 via mobile enheter

Røos er et fantastisk reisemål, en flott og sjarmerende by, hvor man bor mitt i historiske omgivelser, Bergstaden viste seg fra sin beste side denne weekenden. Vertshuset ligger mitt i sentrum av begivenhetene, med trivelig rom med flott utsikt i Uldvarefabrikken, herlog atmosfære, god service, og god frokost.

Romtips: Parkering like ved hotellet, på baksiden. Utlån av spark. Anbefaler å ta turen rundt i byen på sændag formiddag, da er det veldig stille🙂
        Dato for oppholdet: februar 2022
        Takk, jonhelges
        Anmeldt 11. oktober 2021 via mobile enheter

Flott ærverdig vertshus. Vi bodde i leilighet som var helt toppers. Her var det 2 soverom med plass til 4. Leiligheten hadde eget bad, stue og kjøkken. Rent og pent. Lelighet nr 3 kan anbefales på det sterkeste. Frokosten og servicen var på topp

Dato for oppholdet: september 2021
        Takk, 894hannes