Vertshuset Røros har foreløpig ikke funnet helt formet etter korona. Mye er bra med Vertshuset, både lokalitet, arven og potensialet fremover. Dessverre ligger en litt klam hånd over Vertshuset for tiden ved at Røros Hotell (detalj)styrer det meste ved Vertshuset i likhet med andre mindre og søte overnattingssteder på Røros. Det medfører at sjelen forsvinner, at ansatte ikke bruker sin kreativitet og sunne fornuft, men heller lar alt styres av "storebror på Røros". Mye ved Vertshuset er likt som før korona, men dessverre er det mer «copy paste» og ikke nødvendigvis helt gjennomtenkte og nytenkende løsninger. Alt er nesten identisk som før (ingrediensene på frokosten, dørkort/nøkler som (fortsatt) ikke virker, noe rot og misforståelser knyttet til booking etc.), men selv om mye er identisk med tidligere år, er det for tiden litt mindre bra enn tidligere opplevelser. Vi får håpe at Vertshuset igjen finner sin form og igjen leder an som det fortjener. Men det er litt jobb å gjøre og viktig å slippe ansatte og talentene fri. I år får Vertshuset fire stjerner, en mindre enn sist, men hadde vi ikke vært så glade i Vertshuset kunne vi også straffet med en tre-stjerne. Vi satser på opptur neste år!