Håkon T
0.2 km fra Vertshuset Røros
0.6 km fra Vertshuset Røros
0.3 km fra Vertshuset Røros
0.5 km fra Vertshuset Røros
Enjoy the sunny days on the communal deck outside
0.8 km fra Vertshuset Røros
      27.3 km fra Vertshuset Røros
      0.0 km fra Vertshuset Røros
      Se flere hoteller i Røros
      Anmeldt 30. juli 2022

Hyggelig å overnatte på Vertshuset i gågata på Røros. Beliggenheten var super, ikke langt fra severdigheter som slagghaugene eller kirken. God seng. Rent og fint bad. Hyggelig betjening. Veldig god frokost. Eneste minuset var at knekkebrødene og havregrynene sto ute fra frokostbuffeten hele tiden og var heller ikke tildekket.

Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, Bitinita
      Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Spiste dessert og drakk kaffe i bakgården.
      Tok dessertene fra kveldsmenyen, samt at Mini fikk hjemmelaget(?) vaniljeis på forespørsel.
      Nydelig alle tre dessertene og veldig god kaffe. Skulle fjerne hatt mer av kaffen.

Hyggelig betjening. Noe stive priser.

Nabobordet spiste reinsdyrfilet, så nydelig ut. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, Fjell-og-fjordar
      Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

God mat & hyggelige servitører,
      god service og tok oss godt imot.

Kommer gjerne tilbake igjen.

Koselig plass, varmt og rolig atmosfære. Anbefaler denne plassen.

Vi bodde på Røros Hotell som er 7-8min unna restutanten og gå. Med bil ca 2 min.

Dato for oppholdet: mai 2022
      Takk, maiveronicak
      Anmeldt 18. april 2022

Vertshuset Røros har foreløpig ikke funnet helt formet etter korona. Mye er bra med Vertshuset, både lokalitet, arven og potensialet fremover. Dessverre ligger en litt klam hånd over Vertshuset for tiden ved at Røros Hotell (detalj)styrer det meste ved Vertshuset i likhet med andre mindre og søte overnattingssteder på Røros. Det medfører at sjelen forsvinner, at ansatte ikke bruker sin kreativitet og sunne fornuft, men heller lar alt styres av "storebror på Røros". Mye ved Vertshuset er likt som før korona, men dessverre er det mer «copy paste» og ikke nødvendigvis helt gjennomtenkte og nytenkende løsninger. Alt er nesten identisk som før (ingrediensene på frokosten, dørkort/nøkler som (fortsatt) ikke virker, noe rot og misforståelser knyttet til booking etc.), men selv om mye er identisk med tidligere år, er det for tiden litt mindre bra enn tidligere opplevelser. Vi får håpe at Vertshuset igjen finner sin form og igjen leder an som det fortjener. Men det er litt jobb å gjøre og viktig å slippe ansatte og talentene fri. I år får Vertshuset fire stjerner, en mindre enn sist, men hadde vi ikke vært så glade i Vertshuset kunne vi også straffet med en tre-stjerne. Vi satser på opptur neste år!

Dato for oppholdet: april 2022
      Takk, NoGy
      Anmeldt 1. april 2022 via mobile enheter

Besøkte Røros for første gong, og det var på tide! Tilfeldigvis fall valet på Vertshuset, og det viste seg å vera eit lukkeleg val. Vennleg personale, rommet var bra og frukosten veldig bra, med mange lokalproduserte produkt! Eg fekk diverre ikkje tid til å prøva maten i restauranten, og det er eg lei meg for. Ryktet på byen sa at maten var av ypperste sort!

Dato for oppholdet: mars 2022
      Takk, Stay45842172571