Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Graving up the past in Røros: A Self-Guided Walking Tour
1

Bestill på forhånd
fra
kr 75,20
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Rørosmuseet Smelthytta på
fra kr 75,20
Mer informasjon
Anmeldelser (206)
Filtrer anmeldelser
206 resultater
Vurdering fra reisende
105
86
10
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
105
86
10
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 206 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vil anbefale byvandring på Røros med utgangspunkt i Smeltehytta. Billetter kjøpes i museet. Fint for hele familien. Ca en time. Super oppsummering når det gjelder Røros sin historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2020

Fin utstilling i kjelleren men maleriutstilling i galleriet der hørte ikke sammen ed resten. Når en vet hvordan arbeiderne jobbet før så var utstillingen der usmakelig.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Elin Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020

Fint museum. Interessant og lærerikt. Film på både engelsk og norsk var interessant. Liten kafe i selve museumet og en liten butikk.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Elise W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Vi hadde en flott tur på museet. Det var veldig spennende og interessant å få se litt historie om Bergstaden Røros. Anbefaler dette både for barn og voksen.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, siwhelener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

Kjempegøy å gå å kikke her oppe blant godt bevarte bygg og her vi jo og Nord-Europa eneste ørken og (fra slagghaugene)! Og her rundt var det jo de spilte inn i vert fall en serie i Pippi Langstrømpe sine barneserier (for voksne og😊👍🏻)

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, RoaldH4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser