Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Graving up the past in Røros: A Self-Guided Walking Tour
1

Bestill på forhånd
fra
USD 5,20
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Rørosmuseet Smelthytta på
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (199)
Filtrer anmeldelser
199 resultater
Vurdering fra reisende
102
82
10
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
102
82
10
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 199 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Jeg har vært på mange museum rundt omkring i Europa og dette er en av de flotteste. Bør kombineres med enberstadsvandring og guiden Oscar anbefales på det sterkeste, et veldig pedagogisk, og fint bygget opp museum. Ikke gå glipp av den rørende og sterke lille kroke med skulpturer på barnearbeidere ved gruven!! Nydelig laget og sterkt inntrykk,

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Everydike
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Et viktig, innholdsrikt og omfattende museum som skaper uvurderlig kontakt med fortiden.
Spennende lagt opp med fantastiske modeller av hele bergverksdriften.
Selve smeltehytta maner frem bilder fra et nådeløst hardt kapittel i vår tidlige industrihistorie.
Spennende for store og små!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 248wolfgangp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vil anbefale byvandring på Røros med utgangspunkt i Smeltehytta. Billetter kjøpes i museet. Fint for hele familien. Ca en time. Super oppsummering når det gjelder Røros sin historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2020

Fin utstilling i kjelleren men maleriutstilling i galleriet der hørte ikke sammen ed resten. Når en vet hvordan arbeiderne jobbet før så var utstillingen der usmakelig.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Elin Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020

Fint museum. Interessant og lærerikt. Film på både engelsk og norsk var interessant. Liten kafe i selve museumet og en liten butikk.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Elise W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser