Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (172)
Filtrer anmeldelser
173 resultater
Vurdering fra reisende
102
47
17
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
102
47
17
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 173 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Ventet 6 minutter på at noen skulle ta telefonen. Fikk svar på Hotel Røros med beskjed om at personalet var opptatt. Ble oppringt i etterkant fra Erzscheidergården. Forklarte at jeg hadde bestilt rom et annet sted da jeg ikke ville vente så lenge på å få bestilt et rom. « sånt kan skje , kos deg på det andre overnattingsstedet» var svaret...
Kunden i fokus kan lønne seg!

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, 288monas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erzscheider, Leder  på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Hei Mona, takk for din tilbakemelding.
Det er beklagelig at du måtte vente så lenge i telefonen før du fikk svar.
Fra tid til annen er det hektsik, eller vi sitter med en annen gjest i telefonen, og da rekker vi
ikke alltid å svare. Du vil da få svar hos Røros Hotell, slik du fikk. Og der skal du også kunne booke
eller endre ditt opphold på Erzscheidergården. Vi gjør vårt ytterste for å gi våre gjester en god opplevelse,
og beklager veldig at du ikke opplevde oss som kundevennlige. Dersom du likevel velger å booket et rom
hos oss ved en senere anledning, ser vi veldig fram til å kunne ønske deg hjertelig velkommen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Var innom i forbindelse med jobb, ble varmt og godt mottatt. Hyggelige lokaler og ansatte. Connie i resepsjonen fortjener en egen stjerne! Tilbyr elbil-lading ved behov. Kunne oppgradert frokosten, for oss som ikke spiser brød :) kan på set varmeste anbefales. Hyggelige soverom og god atmosfære.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 536elins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erzscheider, Leder  på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Hei Elin,
tusen takk for veldig koselig tilbakemelding på ditt opphold.
Det er godt å høre at du ble tatt godt i mot hos oss, og at du likte deg på hotellet.
Vi tar gjerne i mot tips til frokosten med tanke på dere som ikke spiser brød.
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Drar du noen gang til Røros - og det vil jeg anbefale på det varmeste, må du tilbringe en eller flere netter på dette hotellet. Særpreget, vakkert, og den hyggeligste betjeningen en kan tenke seg. Frokosten er et kapittel for seg selv - utrolig bra! Jeg bor ofte på hotell - dette er et av de jeg vil reise tilbake til.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Karilossius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erzscheider, Leder  på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2018

Hei!
Så kjekt å lese at du har hatt et fint opphold her på Erzscheidergården.
Hyggelig å lese at du setter pris på frokosten vår, den er vi veldig stolt av, og det er vi av
betjeningen vår også. Godt å høre at du ble tatt godt vare på under ditt opphold.
Tusen takk for alle gode ord, det tar vi med oss videre.
Vi ser fram til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Nok en gang en stor opplevelse og bo på Erzscheidergarden! Vil særlig trekke fram frokosten, der det er små fat med mye forskjellig å smake på. Fatene blir stadig fylt opp, så her finner du ikke tørr ost.
Vi kommer tilbake, kanskje allerede neste år?
Tusen takk:)

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Tiara245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erzscheider, Leder  på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2018

Tusen takk for gode ord!
Vi er veldig glad for å se at dere satte ekstra pris på vår gode hjemmelagde frokost, og at dere opplevde
den som fersk og god. VI håper vi ser dere igjen neste år, alle sammen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Første gang i Røros bodde vi to netter på dette lille sjarmerende hotellet i gammelnorsk stil. Pittoresk leilighetsrom på hotellet. Fantastisk frokost i «kjelleren» med langbord. Da kommer en i hyggelig snakk med andre gjester, som var innom Røros i ferien. Rikt utvalg på frokostbordet. Jeg må spesielt rose betjeningen, som alle var særdeles hjelpsomme og alltid blide og hyggelige. Hit kommer vi gjerne tilbake. Hotellet ligger rett ovenfor den berømte kirken og ikke langt unna Smelthytta museumet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sølvi L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erzscheider, Leder  på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018

Tusen takk for en kjempefin tilbakelending på deres opphold, det var hyggelig å lese.
Så bra at frokosten falt i smak, og at betjeningen tok godt vare på dere under oppholdet.
Vi ser fram til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser