God mat, hyggelig service, og rene rom. Fine lokaler man kan oppholde seg i. Ikke veldig store rom, men plass til det man trenger. Fornøyd med oppholdet og anbefaler det videre uavhengig av anledning. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vis mindreHei jonasn12345
Takk for deres besøk, og for tilbakemeldingen på oppholdet.
Hjertelig velkommen ved en senere anledning!
Nydelig sted, historisk hotell. Sov godt i deilig senger. Romslig bad. Veldig hyggelig at de har kaffe og småbakst stående framme i peisestuen, var fint å sitte der litt. Desverre ikke fornøyd med frokost. Kjedelig brød, kalde egg og juice fra konsentrat. Savner fersk lokal mat (men de hadde nydelig ferskrørt jordbær)
Hei annebergeb
tusen takk for besøket, og foat du tok deg tid til å skrive litt om ditt opphold.
Så leit at du ikke var fornøyd med frokostutvalget. Vi bruker nesten bare lokale og hjemmelagde produkter,
og setter høye krav til vår egen frokost. Vi tar selvsagt med oss din tilbakemelding i vår jobb på å bli enda bedre.
Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning!
Fantastisk flott, og beliggenheten er midt i smørøyet
Historiske rom med moderne bad
Frokosten må være det beste jeg har fått.. Hjemmelaget brød og en del hjemmelaget syltetøy Masse annet pålegg, både varmt og kaldt
Nå i covid-19 tiden har dette hotellet gjort en god innsats!
Vi fikk tildelt frokosttid og alle rom hadde sitt bord!!
Anbefaler dette hotellet og vi kommer gjerne igjen
Hei 316meretem
for en herlig tilbakemelding, tusen takk!
Og takk for besøket, vi gleder oss til å få ønske dere hjertelig velkommen tilbake!
Erzscheidergården Hotell har blitt vårt stamhotell på Røros. Her finner vi stillhet og ro i en lun og koselig atmosfære, hyggelige rom, en deilig frokost og med et personale som virkelig vet å verdsette sine gjester med en forbilledlig serviceinnstilling. Det føles nesten som å være på besøk hos gode venner.
Hei 785ernsts
Det er alltid hyggelig å kunne ønske dere velkommen til oss på Erzscheidergården.
Vi setter stor pris på at dere velger å komme tilbake til oss, og gleder oss alt til å se dere igjen!
Jeg og klassen min var i Røros på klassetur. Vi sjekket inn på hotell og ble møtt med hyggelige ansatte. Hotellet ligger veldig sentralt i Røros med koselige omgivelser. De ansatte var veldig imøtekommende, det var gode senger og en liten frokostbuffet, som hadde noe til enhver smak. Anbefales!
Hei 486madeleines
nå er det lenge siden dere besøkte oss, men vi syns det var skikkelig koselig å ha dere på besøk,
og ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!
Det var en fin opplevelse og sove på Erzscheidergården. Hotellet ligger sentralt i Røros og har har en koselig hyttefølelse med hyggelig personale. Alle rommene er forskjellige men jeg var veldig fornøyd med mitt. kjempe god seng! frokosten var også veldig god med mye lokal mat.
Hei gurot480
Tusen takk for koselig tilbakemelding på ditt opphold i mars 2020.
Velkommen tilbake ved en senere anleding!