Besvart 24. aug. 2020
Hei SteinarB9
tusen takk for hyggelig besøk, og for din tilbakemelding på oppholdet. Vi ser fram til å ønske dere hjertelig velkommen ved en senere anlending.
God mat, hyggelig service, og rene rom. Fine lokaler man kan oppholde seg i. Ikke veldig store rom, men plass til det man trenger. Fornøyd med oppholdet og anbefaler det videre uavhengig av anledning.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør jonasn12345 om Erzscheidergaarden
1 Takk, jonasn12345
Connie Hjelmseth, Daglig leder på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Hei jonasn12345
Takk for deres besøk, og for tilbakemeldingen på oppholdet. Hjertelig velkommen ved en senere anledning!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Nydelig sted, historisk hotell. Sov godt i deilig senger. Romslig bad. Veldig hyggelig at de har kaffe og småbakst stående framme i peisestuen, var fint å sitte der litt. Desverre ikke fornøyd med frokost. Kjedelig brød, kalde egg og juice fra konsentrat. Savner fersk lokal mat (men de hadde nydelig ferskrørt jordbær)
Reisetype: Reiste med venner
Spør annebergeb om Erzscheidergaarden
1 Takk, annebergeb
Hei annebergeb
tusen takk for besøket, og foat du tok deg tid til å skrive litt om ditt opphold. Så leit at du ikke var fornøyd med frokostutvalget. Vi bruker nesten bare lokale og hjemmelagde produkter, og setter høye krav til vår egen frokost. Vi tar selvsagt med oss din tilbakemelding i vår jobb på å bli enda bedre.
Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk flott, og beliggenheten er midt i smørøyet 😄 Historiske rom med moderne bad 😍 Frokosten må være det beste jeg har fått.. Hjemmelaget brød og en del hjemmelaget syltetøy 😊 Masse annet pålegg, både varmt og kaldt 😋 Nå i covid-19 tiden har dette hotellet gjort en god innsats! Vi fikk tildelt frokosttid og alle rom hadde sitt bord!! Anbefaler dette hotellet og vi kommer gjerne igjen 💖
Spør 316meretem om Erzscheidergaarden
Takk, 316meretem
Hei 316meretem
for en herlig tilbakemelding, tusen takk! Og takk for besøket, vi gleder oss til å få ønske dere hjertelig velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Erzscheidergården Hotell har blitt vårt stamhotell på Røros. Her finner vi stillhet og ro i en lun og koselig atmosfære, hyggelige rom, en deilig frokost og med et personale som virkelig vet å verdsette sine gjester med en forbilledlig serviceinnstilling. Det føles nesten som å være på besøk hos gode venner.
Spør 785ernsts om Erzscheidergaarden
Takk, 785ernsts
Hei 785ernsts
Det er alltid hyggelig å kunne ønske dere velkommen til oss på Erzscheidergården. Vi setter stor pris på at dere velger å komme tilbake til oss, og gleder oss alt til å se dere igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg og klassen min var i Røros på klassetur. Vi sjekket inn på hotell og ble møtt med hyggelige ansatte. Hotellet ligger veldig sentralt i Røros med koselige omgivelser. De ansatte var veldig imøtekommende, det var gode senger og en liten frokostbuffet, som hadde noe til enhver smak. Anbefales!
Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør 486madeleines om Erzscheidergaarden
Takk, 486madeleines
Hei 486madeleines
nå er det lenge siden dere besøkte oss, men vi syns det var skikkelig koselig å ha dere på besøk, og ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!