Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Dato for oppholdet: august 2020
Connie Hjelmseth, Daglig lederErzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. aug. 2020
Hei SteinarB9

tusen takk for hyggelig besøk, og for din tilbakemelding på oppholdet.
Vi ser fram til å ønske dere hjertelig velkommen ved en senere anlending.
kr 1 740
    kr 1 670
    kr 1 640
0.5 km fra Erzscheidergaarden
Gratis Wi-Fi
Enjoy the sunny days on the communal deck outside
kr 1 730
      10.6 km fra Erzscheidergaarden
      27.6 km fra Erzscheidergaarden
      Se flere hoteller i Røros
      Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelig service, og rene rom. Fine lokaler man kan oppholde seg i. Ikke veldig store rom, men plass til det man trenger. Fornøyd med oppholdet og anbefaler det videre uavhengig av anledning.

Dato for oppholdet: august 2020
      1  Takk, jonasn12345
      Connie Hjelmseth, Daglig leder på Erzscheidergaarden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Hei jonasn12345

Takk for deres besøk, og for tilbakemeldingen på oppholdet.
      Hjertelig velkommen ved en senere anledning!

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig sted, historisk hotell. Sov godt i deilig senger. Romslig bad. Veldig hyggelig at de har kaffe og småbakst stående framme i peisestuen, var fint å sitte der litt. Desverre ikke fornøyd med frokost. Kjedelig brød, kalde egg og juice fra konsentrat. Savner fersk lokal mat (men de hadde nydelig ferskrørt jordbær)

Reisetype: Reiste med venner
      1  Takk, annebergeb

Hei annebergeb

tusen takk for besøket, og foat du tok deg tid til å skrive litt om ditt opphold.
      Så leit at du ikke var fornøyd med frokostutvalget. Vi bruker nesten bare lokale og hjemmelagde produkter,
      og setter høye krav til vår egen frokost. Vi tar selvsagt med oss din tilbakemelding i vår jobb på å bli enda bedre.

Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott, og beliggenheten er midt i smørøyet 😄
      Historiske rom med moderne bad 😍
      Frokosten må være det beste jeg har fått.. Hjemmelaget brød og en del hjemmelaget syltetøy 😊 Masse annet pålegg, både varmt og kaldt 😋
      Nå i covid-19 tiden har dette hotellet gjort en god innsats!
      Vi fikk tildelt frokosttid og alle rom hadde sitt bord!!
      Anbefaler dette hotellet og vi kommer gjerne igjen 💖

Takk, 316meretem

Hei 316meretem

for en herlig tilbakemelding, tusen takk!
      Og takk for besøket, vi gleder oss til å få ønske dere hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 10. juli 2020

Erzscheidergården Hotell har blitt vårt stamhotell på Røros. Her finner vi stillhet og ro i en lun og koselig atmosfære, hyggelige rom, en deilig frokost og med et personale som virkelig vet å verdsette sine gjester med en forbilledlig serviceinnstilling. Det føles nesten som å være på besøk hos gode venner.

Takk, 785ernsts

Hei 785ernsts

Det er alltid hyggelig å kunne ønske dere velkommen til oss på Erzscheidergården.
      Vi setter stor pris på at dere velger å komme tilbake til oss, og gleder oss alt til å se dere igjen!

Anmeldt 23. mars 2020

Jeg og klassen min var i Røros på klassetur. Vi sjekket inn på hotell og ble møtt med hyggelige ansatte. Hotellet ligger veldig sentralt i Røros med koselige omgivelser. De ansatte var veldig imøtekommende, det var gode senger og en liten frokostbuffet, som hadde noe til enhver smak. Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2020
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      Takk, 486madeleines

Hei 486madeleines

nå er det lenge siden dere besøkte oss, men vi syns det var skikkelig koselig å ha dere på besøk,
      og ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!