Renee490
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. sep. 2018via mobile enheter
TerjeL221, General ManagerRøros Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. okt. 2018
Hei Renee490

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og ekstra stas å se at oppholdet på Røros var positivt.

Håper å se deg snart igjen.

0.8 km fra Røros Hotell
The hotel and the surroundings
1.4 km fra Røros Hotell
Stemningsbilde fra hotellets utside
1.1 km fra Røros Hotell
Se flere hoteller i Røros
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Hotellet er hyggelig, men en del av rommene er slitte. Velværeavdelingen er flott, legg opp til å benytte den! Brasseriet restaurant er utmerket, ypperlig mat og service!
Frokosten var en skuffelse, kø, kø og atter kø, og fatene ble ikke fort nok fylt opp. Det var stadig tomt for varmretter.
Ellers var personalet hyggelige og serviceinnstilte.

2  Takk, veronicao448
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei Veronica O

Takk for din tilbakemelding vedr deres opphold hos oss. Når det gjelder rommene så vet vi at vi har noen rom som er moden for modernisering og dette er noe vi har på agendaen. Dessverre så ser jeg at frokosten ikke er som forventet og dette er noe vi skal ta videre med kjøkkenet vårt. Vi vet at det kan være perioder med ekstra trykk spesielt i weekend når gjestene har litt bedre tid.

Uansett så takker vi for tilbakemeldingen slik at vi kan gjøre nødvendige tiltak for å bedre våre leveranser.

Terje Lysholm - Adm.Direktør

Anmeldt 17. september 2018

Miniferie på Røros for familie på 6 pluss hund. Kunne ikke bli bedre, både Røros og hotellet innfridde. Gode rom, junior suite var topp som samlingspunkt. Velværeavdeling med svømmehall ble flittig brukt og ble satt stor pris på. Ingen tillegg for hund (meldt inn på forhånd). God, men ikke overdådig frokost.

Takk, Nils S

Hei Nils S

Takk for hyggelig tilbakemelding for stor-familien inkl. hund. Godt å se at dere har trivdes hos oss å så håper vi å se dere snart igjen!

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Rommet er standard, men flott utsikt mor Røros sentrum. Flott område rundt peisene i resepsjonen. 3-retters dagens meny så ut til å være ett veldig god deal. Egen bistro med en liten men flott meny. I tillegg kan man få ett utvalg av mindre retter i baren. Entrecôte var veldig god der.

1  Takk, Morol

Hei Morol

Takk for din tilbakmelding vedr ditt opphold hos oss og at du har fått prøvd litt av hva vi kan tilby på matsiden også.

Håper å se deg snart igjen!

Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet og fikk utdelt et hotell i gamle fløy. Dårlig lukt i gang og på rom. Dårlig standard. Slitt og gammelt. Iskaldt på bad uten termostat. Oset institusjon av rommet. Fikk oppgradert rom mot tillegg pr. Natt. Ble tildelt et større og bedre rom i ny fløy.

Varierende service blandt de ansatte. Ved utsjekk ble det fakturert for sen utsjekk. Ved påberopelse om at dette var feil ble jeg møtt med ufine sure kommentarer fra den ansatte.

Alt for høy pris for tre i forhold til standard og service

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, 775jannickee

Hei Jannicke E

Takk for din tilbakemelding vedr deres opphold hos oss. Når det gjelder rommene så har vi noen rom som er planlagt for modernisering, men termostaten skal fungere på alle rom. Dette har tydeligvis ikke vært riktig her og som vi må få på plass.

Når det gjelder service så leser jeg at det var ujevn kvalitet fra de ulike avdelingene og sure kommentarer skal vi overhodet ikke komme med. Dette formidles videre til den avdelingen dette gjelder slik at vi får korrigert dette for fremtiden.

Takk for at du tok deg tid til å skrive ned dine erfaringer fra oss og håper vi ser dere snart igjen.

Med vennlig hilsen
Terje Lysholm - Adm.Direktør

Anmeldt 28. august 2018

Det var ett helt fantastisk opphold med god service av personalet, må også nevne at buffe på hotellet er å anbefale med varierte gode retter. Hotellrommene var romslige og god. Må nevne at det er å anbefale svømmebassenget på hotellet, det var fantastisk. Det var også rolig og harmonisk på hotellet, og en fin stemning i restauranten. Det idielle var også kort gange til byens hovedgater med masse severdigheter. Helt mega

Romtips: Både 1 og 2 etg er å anbefale
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ReidarM18

Hei Reidar M

Så hyggelig å se at dere fikk et flott opphold på Røros og at dere hadde anledning til å prøve ut flere av våre tilbud.

Vi håper å se dere snart igjen.

Med vennlig hilsen
Terje Lysholm - Adm. Direktør