Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 197
Hotels.com
Booking.comUSD 197
FindHotel
eDreamsUSD 197
Orbitz.comUSD 197
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (652)
Filtrer anmeldelser
654 resultater
Vurdering fra reisende
192
259
135
48
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
192
259
135
48
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
200205 av 654 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Bodde her en natt, og fikk rom med balkong . Rommet var ikke så stort, men rent og funksjonelt. Spiste to småretter i steden for middag, og det var ett godt valg. Spekefjøl med god brød til og reinskjøtt som vårruller. Lekkert anrettet og velsmakende . Hotellet har også en fin bade avdeling, både inne og ute, fantastisk å ligge ute i mørket i varmt og pent basseng .

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei alfmagne

Takk for din tilbakemelding vedr ditt opphold hos oss og veldig hyggelig at du fikk testet ut våre ulike muligheter når det gjelder middager.

Vi håper å se deg snart igjen i vinterskjønne Røros.

Med vennlig hilsen

Terje L - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

3 dager og 2 herlige netter på hotellet. Sengene var ypperlige, frokosten hadde godt utvalg, brasseriet var virkelig ett pluss i boka, og alle var imøtekommende og hyggelige. Eneste vi var litt misfornøyd med var temperaturen i bassenget ute, samt temp i boblebadene. De var for kalde, og det blir blåst kald luft i dysene. Ellers var oppholdet tipp topp tommel opp. Vi kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarolineAadnevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, Daglig leder på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei Karoline Aadnevik

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at dere har hatt en fint opphold hos oss.

Når det gjelder temperaturen på utebassenget så skal dette være på stabile 36 grader året rundt og ved endringer så får vi beskjed via tekstmelding om avvik. Har sjekket litt med vår teknisk avdeling og det har ikke vært noen varsler den siste tiden, men for ca 14 dager så vet vi at tilførsel med fjernvarme var inaktiv en liten periode som muligens påvirket utebassenget. Som sagt så overvåker vi dette kontinuerlig slik at våre gjester skal få en best mulig opplevelse.

Vi håper å se dere snart igjen på Røros og hos oss på Røros Hotell.

På vegne av de ansatte
Terje Lysholm - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde her en natt med familien. En svært bra opplevelse over forventning! Flott basseng og badeområde og lekeområde som barna satte pris på. Flere mattilbud på hotellet. Anbefales virkelig! Hit kommer vi tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Terje K

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og ikke minst at familien hadde en fint opphold på Røros Hotell. Vi har satset mye på å tilrettelegge våre produkter også mot barnefamilier og det virker som dere har fått testet ut.

Hjertelig velkommen tilbake igjen.

På vegne av de ansatte
Terje Lysholm - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet, service, frokost og svømmebasseng ute og inne. Hyggelige fellesområder.

Det hadde vært hyggelig om hotellet kunne hatt tilbud om en rimelig dagens rett (gjerne husmannskost) i lounge-og barmenyen. Nå må man velge mellom hamburger, pizza og småretter i baren eller fine dining i restauranten. Ofte er man interessert i en mellomting eller ulike personer i familien/reiseselskapet kan ha ulike behov, men lyst til å spise sammen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, P5939ZKannam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Anna M

Takk for din tilbakemelding i forbindelse med deres besøk hos oss. Vi tar med oss ditt innspill på et rimeligere alternativ dagens rett at det kan tilbys også i vårt lobbyområdet. Dette tilbudet finnes i dag i vår restaurant.

Takk for besøket denne gang og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

På vegne av de ansatte

Terje Lysholm - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Hit skal jeg tilbake! Utrolig koselig betjening. NYDELIG mat og koselig peisestue.

Jeg fikk et kjempe positivt inntrykk av hele Røros! Rommet var grei, senga kjempegod. Og fin utsikt!

Kort vei fra flyplassen og kort vei til sentrum.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Renee490
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei Renee490

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og ekstra stas å se at oppholdet på Røros var positivt.

Håper å se deg snart igjen.

På vegne av de ansatte

Terje Lysholm - Adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser