Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (653)
Filtrer anmeldelser
654 resultater
Vurdering fra reisende
192
259
135
48
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
192
259
135
48
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
197202 av 654 anmeldelser
Anmeldt 12. desember 2018

Da vi kom til hotellet så ble vi godt tatt i mot, det var trivelige og romslige rom i 1 etg, Tok anledningen til å være nede i det nye bassenget og her var det veldig trivelig - rent og fint. Må også nevne både frokost - lunch og middag, helt nydelig mat. Satt også litt i baren på hotellet og her var det rolig og fin atmosfære, frister absolutt til gjentagelse.

Romtips: Rom mot sør i 1 etg, var ypperlig
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, ReidarM18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei ReidarM18

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at dere fikk prøvd flere av våre ulike tilbud.

Vi håper å se dere snart igjen.

På vegne av de ansatte.
Terje L- Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Som vanlig hyggelig personale, god parkering, fine store rom for oss som oppgraderer. Frokost til tusen og gode retter å velge i til middag. Vi har vært her flere ganger PG vi kommer igjen til Martnan 2019.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Resort325530
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei Resort325530

Takk for hyggelig tilbakemelding vedr deres opphold og vi ser frem til å ønske dere velkommen til RørosMartnan 2019.

Med vennlig hilsen
Terje L. - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Stort hotell med mange byggetrinn. Vær oppmerksom på en del av hotellet ikke har heis.
Litt manglende informasjon ved innsjekk av standar informasjon trekker ned. Manglet fjernkontroll til TV på rommet.
Frokosten var bra, alt en forventer på bordet var der.
Hyggelig betjening i bar/restaurant og rengjøringspersonalet.
Alt i alt OK opphold.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 2rerik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei 2rerik

Takk for din tilbakemelding vedr deres opphold hos oss. Som du påpeker så er hotellet bygd over flere tidsepoker, hvor det eldste er fra starten i 1951 og siste trinn med badeanlegg i 2016. Den eldste delen mangler som du påpeker gjesteheis.
Når det gjelder fjernkontroll så skal selvfølgelig dette være på samtlige rom, men vi har opplevd at fjernkontrollen har blitt med i sengetøyet ved renhold og dessverre ikke blitt fanget opp.

Vi håper å se deg snart igjen.

Med vennlig hilsen
Terje L - Adm. direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Bodde her en natt, og fikk rom med balkong . Rommet var ikke så stort, men rent og funksjonelt. Spiste to småretter i steden for middag, og det var ett godt valg. Spekefjøl med god brød til og reinskjøtt som vårruller. Lekkert anrettet og velsmakende . Hotellet har også en fin bade avdeling, både inne og ute, fantastisk å ligge ute i mørket i varmt og pent basseng .

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei alfmagne

Takk for din tilbakemelding vedr ditt opphold hos oss og veldig hyggelig at du fikk testet ut våre ulike muligheter når det gjelder middager.

Vi håper å se deg snart igjen i vinterskjønne Røros.

Med vennlig hilsen

Terje L - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

3 dager og 2 herlige netter på hotellet. Sengene var ypperlige, frokosten hadde godt utvalg, brasseriet var virkelig ett pluss i boka, og alle var imøtekommende og hyggelige. Eneste vi var litt misfornøyd med var temperaturen i bassenget ute, samt temp i boblebadene. De var for kalde, og det blir blåst kald luft i dysene. Ellers var oppholdet tipp topp tommel opp. Vi kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarolineAadnevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, Daglig leder på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei Karoline Aadnevik

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at dere har hatt en fint opphold hos oss.

Når det gjelder temperaturen på utebassenget så skal dette være på stabile 36 grader året rundt og ved endringer så får vi beskjed via tekstmelding om avvik. Har sjekket litt med vår teknisk avdeling og det har ikke vært noen varsler den siste tiden, men for ca 14 dager så vet vi at tilførsel med fjernvarme var inaktiv en liten periode som muligens påvirket utebassenget. Som sagt så overvåker vi dette kontinuerlig slik at våre gjester skal få en best mulig opplevelse.

Vi håper å se dere snart igjen på Røros og hos oss på Røros Hotell.

På vegne av de ansatte
Terje Lysholm - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser