Veldig bra på alle måter- frister til gjentagelse. Nytt og fint familierom med god plass. Gode senger. Deilig bad og spa med ute basseng og boblebad. Ser nytt ut. Hyggelig betjening. Passe avstand fra sentrum.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vis mindreHei Morten Abraham S
Takk for fine ord og tilbakemelding vedr deres opphold hos oss og at dere satt pris på det vi tilbyr.
Vi håper at det frister til gjentagelse og at vi kanskje ser dere snart igjen.
Terje L - Adm. Direktør
Da vi kom til hotellet så ble vi godt tatt i mot, det var trivelige og romslige rom i 1 etg, Tok anledningen til å være nede i det nye bassenget og her var det veldig trivelig - rent og fint. Må også nevne både frokost - lunch og middag, helt nydelig mat. Satt også litt i baren på hotellet og her var det rolig og fin atmosfære, frister absolutt til gjentagelse.
Hei ReidarM18
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at dere fikk prøvd flere av våre ulike tilbud.
Vi håper å se dere snart igjen.
På vegne av de ansatte.
Terje L- Adm. Direktør
Som vanlig hyggelig personale, god parkering, fine store rom for oss som oppgraderer. Frokost til tusen og gode retter å velge i til middag. Vi har vært her flere ganger PG vi kommer igjen til Martnan 2019.
Hei Resort325530
Takk for hyggelig tilbakemelding vedr deres opphold og vi ser frem til å ønske dere velkommen til RørosMartnan 2019.
Terje L. - Adm. Direktør
Stort hotell med mange byggetrinn. Vær oppmerksom på en del av hotellet ikke har heis.
Litt manglende informasjon ved innsjekk av standar informasjon trekker ned. Manglet fjernkontroll til TV på rommet.
Frokosten var bra, alt en forventer på bordet var der.
Hyggelig betjening i bar/restaurant og rengjøringspersonalet.
Alt i alt OK opphold.
Hei 2rerik
Takk for din tilbakemelding vedr deres opphold hos oss. Som du påpeker så er hotellet bygd over flere tidsepoker, hvor det eldste er fra starten i 1951 og siste trinn med badeanlegg i 2016. Den eldste delen mangler som du påpeker gjesteheis.
Når det gjelder fjernkontroll så skal selvfølgelig dette være på samtlige rom, men vi har opplevd at fjernkontrollen har blitt med i sengetøyet ved renhold og dessverre ikke blitt fanget opp.
Vi håper å se deg snart igjen.
Terje L - Adm. direktør
Bodde her en natt, og fikk rom med balkong . Rommet var ikke så stort, men rent og funksjonelt. Spiste to småretter i steden for middag, og det var ett godt valg. Spekefjøl med god brød til og reinskjøtt som vårruller. Lekkert anrettet og velsmakende . Hotellet har også en fin bade avdeling, både inne og ute, fantastisk å ligge ute i mørket i varmt og pent basseng .
Hei alfmagne
Takk for din tilbakemelding vedr ditt opphold hos oss og veldig hyggelig at du fikk testet ut våre ulike muligheter når det gjelder middager.
Vi håper å se deg snart igjen i vinterskjønne Røros.
Terje L - Adm. Direktør
3 dager og 2 herlige netter på hotellet. Sengene var ypperlige, frokosten hadde godt utvalg, brasseriet var virkelig ett pluss i boka, og alle var imøtekommende og hyggelige. Eneste vi var litt misfornøyd med var temperaturen i bassenget ute, samt temp i boblebadene. De var for kalde, og det blir blåst kald luft i dysene. Ellers var oppholdet tipp topp tommel opp. Vi kommer gjerne igjen
Hei Karoline Aadnevik
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at dere har hatt en fint opphold hos oss.
Når det gjelder temperaturen på utebassenget så skal dette være på stabile 36 grader året rundt og ved endringer så får vi beskjed via tekstmelding om avvik. Har sjekket litt med vår teknisk avdeling og det har ikke vært noen varsler den siste tiden, men for ca 14 dager så vet vi at tilførsel med fjernvarme var inaktiv en liten periode som muligens påvirket utebassenget. Som sagt så overvåker vi dette kontinuerlig slik at våre gjester skal få en best mulig opplevelse.
Vi håper å se dere snart igjen på Røros og hos oss på Røros Hotell.
På vegne av de ansatte
Terje Lysholm - Adm. Direktør