Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 270
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (652)
Filtrer anmeldelser
652 resultater
Vurdering fra reisende
191
259
134
48
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
191
259
134
48
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
191196 av 652 anmeldelser
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Eldre hotell med gangavstand til til det ærverdige sentrumsområdet på Røros. Hotellet er eldre, men deler av hotellfløyene er av nyere dato, samt nytt flott bassengområde og lekeområde for barna. For øvrig er hotellets stil og opplevelse mer av det tradisjonelle for typen fjellhotell.
God mat, som for øvrig også gjelder de fleste hoteller av denne type.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Leser i tidligere anmeldelser om opplevelser av varierende servicegrad, og en hotelldirektør som lover bot og bedring i sine tilsvar. Vel, de har et stykke igjen ennå... En resepsjonist lover gratis sen utsjekk, mens den neste krever 100kr/time etter kl.11 på utsjekksdagen. En bartender lager nydelige drinker, mens den neste «glemmer» brennevinet i Mojito’n og forsøker å selge sodavann til 140,- uten å beklage når han blir konfrontert. Vi var tre par som fikk like rom i samme fløy, mens et par i reisefølget vårt ble uten forvarsel henvist til en sliten leilighet på andre siden av hovedveien. Nei, kjære resepsjonist; det hjelper ikke at leilighetsbygget tilhører hotellets eiendom, man må uansett ut og gå i snøstormen for å komme til frokostsalen! Feilfakturering på sluttregningen er også dessverre mere regelen enn unntaket, sjekk at dere betaler kun det som er kjøpt/bestilt. (Å forlange 120 kroner for en mugge kranvann som sto på bordet under middagen er heller ikke okei...)
Kudos for helt fantastisk fyrverkeri, usikker på om det veier nok på plussiden til at vi kommer igjen neste år.

Dato for oppholdet: januar 2019
5  Takk, ilhaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018

Bra nok hotell, og såpass bra bør det være også for den som har reist helt dit.

Bygningsmassen er meget kjedelig, som tatt ut fra en fjerntliggende militær garnison bygd like etter andre verdenskrig. Innvendig er det lange korridorer og en mer kantinepreget restaurant. Egen bar er et pluss, og så er det muligheter for innendørs bad, spa og trening.

Rommene er ikke noe annet enn å stelle seg på, å sove på. Lite trivelige rom med tanke på opphold, men de fungerer godt som privatsfære om man vil isolere seg vekk fra kolleger på et seminar.

Trivelig betjening, det skal de ha. Maten var god også, og frokosten ga en god start på dagen.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sjonkel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei Sjonkel

Takk for tilbakemelding i forbindelse med deres opphold hos oss. Som du beskriver så ble hotellet etablert i 1951 og har etter den tid vært utvidet flere ganger. Senest i 2016, med nytt bad og velværeavdeling. Vi er klart over at vi har rom som er moden for modernisering, men kan røpe at i løpet av 1. kvartal i 2019 så vil vi starte med å softrenovere vår restaurant.

Vi setter pris på din tilbakemelding og håper vi kan ønske deg velkommen om ikke altfor lenge igjen.

På vegne av de ansatte
Terje L- Adm.direktør



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra på alle måter- frister til gjentagelse. Nytt og fint familierom med god plass. Gode senger. Deilig bad og spa med ute basseng og boblebad. Ser nytt ut. Hyggelig betjening. Passe avstand fra sentrum.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Morten Abraham S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei Morten Abraham S

Takk for fine ord og tilbakemelding vedr deres opphold hos oss og at dere satt pris på det vi tilbyr.

Vi håper at det frister til gjentagelse og at vi kanskje ser dere snart igjen.

Med vennlig hilsen
Terje L - Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Da vi kom til hotellet så ble vi godt tatt i mot, det var trivelige og romslige rom i 1 etg, Tok anledningen til å være nede i det nye bassenget og her var det veldig trivelig - rent og fint. Må også nevne både frokost - lunch og middag, helt nydelig mat. Satt også litt i baren på hotellet og her var det rolig og fin atmosfære, frister absolutt til gjentagelse.

Romtips: Rom mot sør i 1 etg, var ypperlig
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, ReidarM18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeL221, General Manager på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei ReidarM18

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at dere fikk prøvd flere av våre ulike tilbud.

Vi håper å se dere snart igjen.

På vegne av de ansatte.
Terje L- Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser