Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
TravelocityUSD 172
Se alle 12 tilbud
193198 av 761 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Rommet bar preg av instutisjon, med baderommet tilpasset rullestol. Forøvrig et stort rom som var sparsomt møblert i forhold til størrelsen. Bærer preg av at det er lenge siden det er renovert. Vet ikke om det er for renholdet skyll at det er plastduk på bordet i frokostsalen. Hovmester så ut som en saltstøtte og var lite delaktig i frokost (bortsett fra å be gjester om å gå, bordet skal brukes av andre). Lang ventetid på utsjekk, kan bare gjøres av to personer (hvorav én opptatt i telefon).

1  Takk, Erik N
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Røros i juli 2020 på vei gjennom Norge, og besøker en del hotell på veien.
Vi ble mottatt av en svært hyggelig dame i resepsjonen som var under opplæring og ble meget hyggelig tatt imot.
Derfra gikk det bare nedover.
Rommene var meget slitne, og min forespørsel på om det fantes noen bedre ble møtt med uforståelighet og "du bestilte bare standard rom".
Vi spurte også etter restauranter i byen, som kanskje ikke måtte reserveres siden det var kun 5-6 timer til middag. Svaret vi fikk var "Ja du finner nok noen pizza-plasser som ikke tar reservering". Heldigvis hadde vi fått tips fra en annen restaurant om Kaffestuggu, som hadde veldig god mat og ikke reservering.
Det er synd at en til to personer i resepsjonen skal ødelegge slik, men de er hotellets ansikt utad og skal være på sitt beste.
Frokosten var super, selv med korona-restriksjoner.
Dette blir en lav score fra oss og vi kommer ikke tilbake.

Takk, Jan G
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personell, ble tatt godt imot ved ankomst
Yter god service
Mye god mat til frokost
Nøye med renhold med tanke på corona
Eneste minus er at det ikke var så mye aktiviteter for små barn i bassenget.

Takk, Ve38b5
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Bra hotell i Røros med gangavstand til det meste. Hotellrommene trenger modernisering slik som resten av hotellet har fått, men det er rent og pent. Vi besøkte under coronatiden og det var selvfølgelig noen restriksjoner på grunn av dette, men vi syntes hotellet har løst dette bra.

Takk, 336gj_rans
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

1 kort døgn her for å se Røros, stort rom ned gode senger. God corona-frokost og bra badeanlegg. Gratis lading av elbil var stort pluss. Hyggelig betjening. Litt lytt mellom rommene. Snaut 10 min gange til sentrum. Anbefales!

Takk, hansb924