Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 172
Hotels.comUSD 173
PricelineUSD 173
FindHotelUSD 173
eDreamsUSD 172
TravelocityUSD 173
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (674)
Filtrer anmeldelser
674 resultater
Vurdering fra reisende
195
271
139
49
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
271
139
49
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
115120 av 674 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på fire som tilbrakte to netter på hotellet. Rommet var gammelt og slitt, i likhet med stor deler av hotellet, og badet var bitte lite. I tillegg var servicen svært dårlig. De ansatte var sure og lite serviceinnstilte. Det eneste som var bra, var hotellets bassengområde.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, annemariesanne_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Tilbragte to netter med familien. Hotellets fasiliteter var som forventet, basert på nettsider. Personellets vennlighet og service var gjennomgående dårlig, og langt under det som kan forventes. Sur og lite vennlig betjening i resepsjon, bar og restaurant, riktignok med et par unntak i restauranten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, PeggyS403
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Bestilte familierom for vår familie på tre voksne og en på 17. Ble lovet sengeplass til samtlige. Da vi kom på rommet var rommet for det første ekstremt utdatert, til tross for at bildene på nettsiden var mye mer moderne. I tillegg var det forventet at to av oss skulle sove i en knøttliten sovesofa (som i realiteten var en sprinkelseng) uten sjanse for at det ville være plass til to stykker. Sovesofaen var i tillegg av ekstremt lav standard, knirket høyt ved den minste bevegelse og veldig ubehagelig. For en familie på relativt høye personer ble den i lengde også alt for liten, i tillegg til at flere av oss sliter med dårlig rygg og min mor har kronisk betennelse i store deler av kroppen. Da vi forhørte oss i resepsjonen om vi kunne få inn en ekstra seng ettersom sovesofaen var for liten, var de svært lite behjelpelig og ville ha oss til å betale 600 kr ekstra for å få inn en til seng. Dette er meget dårlig service når rommet er så dårlig utstyrt for en familie. Det skal ikke være nødvendig å betale for tjenester som skulle vært i orden med rommet fra før av. Heldigvis møtte vi på en samarbeidsvillig nattevakt som ordnet seng for oss vederlagsfritt, til tross for at den ekstra sengen var liten, den og. Rommet var generelt vanskelig å manøvrere seg i dersom man slo ut sovesofaen, og spesielt med den ekstra sengen på rommet. Vi hadde i tillegg med oss en hund, så vi hadde som familie på familierom noen forventning om litt benplass på rommet, uten at dette kunne sies å innfri. Det var nok et minus at rommet var totalt nedstøvet og ikke fremsto som om det hadde vært rengjort på ukesvis, da det lå et tykt lag av støv på samtlige overflater. Selv om velværeavdelingen og restauranten innfridde, ville jeg nok ikke overnatter her igjen grunnet standarden på rommene.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, ingridnesse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fint badeanlegg, god mat, sentral beliggenhet i forhold til sentrum.
God håndtering av gjester med henblikk på Corona. Fine turområder rett ut fra hotellet. Barnevennlig.
Frokost med godt utvalg - mye lokalprodusert.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 700jant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Veldig fornøyd, med hele oppholdet. Flott svømmeanlegg, lekeland, god mat og trivelig hotell. Anbefales for store og små. Hyggelig atmosfære i lobbyen. Uformelt og trivelig, med god beliggenhet i Røros

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, brits577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser