Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Hotels.com
USD 174
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
PricelineUSD 175
eDreamsUSD 166
FindHotelUSD 174
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (675)
Filtrer anmeldelser
675 resultater
Vurdering fra reisende
195
271
139
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
271
139
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
107112 av 675 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med fri tilgang til basseng ute og inne. Trivelig peisestue og god atmosfære. Rommene bærer preg av å være noen år gamle, men var rene og romslige. Hotellet ligger i kort avstand til Røros sentrum med en utrolig koselig vei til sentrum langs særegne hus og bygninger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, camillaskjold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott plassering i forhold til byen, sentralt men rolig.
Rommet var greit med utsikt til kirken. Toalettet bar preg av alder og bruk men rent nok. Hår på gulvet i dusjen tyder på overfladisk renhold. Toalettet var lavt, tilpasset små brukere. Burde vært normal høyde, da eldre brukere sjelden har med seg foreldre til å hjelpe seg opp.
Omstendig oppkobling til internett. Aldri sett så omstendig opplegg noe annet sted, så jeg vet dette kan gjøres enklere.
Fikk håndkle i resepsjonen til bassenget men ingen nøkkel som det viste seg at vi trengte for å komme inn. Måtte gå tilbake for å hente den. Forståelig, med tanke på det presset en person hadde med telefoner og lang kø med nye gjester.
Fullt i middagssalen, så der fikk vi ikke bestillt plass. Hadde det bedre med biff fra lobbybaren, severt til solnedgangen på terrassen.
Kudos til betjeningen i frokostsalen som grunnet covid-19 vasket ned alle stoler, bord med tilbehør etter hvert besøk. Mange skjønte ikke merarbeidet de skapte når de ville bytte bord ETTER at de hadde tatt i bruk bordet. "Men vi vil sitte ved vinduet. Ja men vi kan ikke bytte... jo men vi vil så gjerne sitte der... javel jeg skal ordne det, værsågod."
Så fikk sutrekunden viljen sin og betjeningen smilte til dem og vasket ned det bordet de nettopp har gått fra.
Hadde ikke klart dette så bra!!
Takk til dere alle, proft gjennomført!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Icemann99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Virkelig flott hotell! Hyggelige folk i resepsjonen og generelt god service. Deilig å bade i bassenget, det var høydepunktet absolutt. Flott beliggenhet og kort avstand til sentrum! Dette var et opphold som jeg aldri vil glemme!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, J8651NNdaniela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Helt greit i den eldre delen av hotellet som fint hadde gjort seg med litt oppussing. Skjønner at hundeeiere ikke får de beste/fineste rommene så sånn sett sikkert innafor. Kunne gjerne gjort klart rommet med ekstrasenger og det var ikke særlig romslige for å være er familierom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hannehf74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi hadde bestilt en leilighet i tilknytning til hotellet. Da vi ankom var denne ikke tilgjengelig, og vi måtte bo på hotellrom. Dette innebar at vi måtte spise alle måltider ute, noe som utgjør en betydelig merutgift for en familie på 6 personer. Vi fikk ikke noen avslag i prisen på hotellrommet.

Hotellet har et fint badeanlegg og ungene koste seg der.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 827dagfinnl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser