Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 171
Hotels.com
Expedia.comUSD 171
PricelineUSD 171
Vio.com
TravelocityUSD 171
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 4. august 2020

Hele hotellet bærer preg av å trenge vedlikehold. Vi hadde en juniorsuite fred-sønd. Dusjen/badekaret har svartsopp i kantene, bordplate i salongen er slitt/flekkete, det var en eneste stol ute på balkongen. Når jeg spurte om det var meningen med en utestol i et rom for 2 personer, så fikk jeg beskjed om at balkongen var liten og jeg kunne jo spørre i restauranten om jeg kunne ta en stol derfra. Resepsjonen var ikke direkte imøtekommende. Hovmester i restauranten ved frokostservering var ganske muggen. I Covid-tider så forventet jeg at gjester var mer oppmerksom på avstand, men det var trangt og kaotisk ved baren på kvelden. Ikke direkte positiv opplevelse, men har jo sett værre også.

Romtips: Bestill i alle fall noe som er pusset opp...
2  Takk, 442sillea
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Jeg hadde skrevet ferdig en anmeldelse med en soleklar ener. Men etter å ha fått byttet rom ble hotellet et helt annet. Så landet på en treer.

Rom: generelt er det litt slitt og gammelt på hotellet. Men det første rommet vi fikk lå mot øst og hadde tynne gardiner uten noen effekt. Sovesofaen som liksom var ekstraseng knirket så infernalsk at hele familien ble holdt våken til vi uansett måtte opp da sola sto opp og fylte rommet med dagslys. Heldigvis var det lett å få byttet rom. Og selv om det nye rommet så relativt likt ut hadde det helt andre senger. Deilige Jensen-madrasser til oss og en solid sovesofa med deilig madrass til datteren vår. Vi sov som barn hele gjengen. Rommet heter superior og skal være til fire. Men det er i realiteten et dobbeltrom med en sovesofa i. Alt for trangt for lengre opphold, men helt ok for et par dager.

Fellesområdene: her briljerer hotellet. Bassengområdet er nydelig, og opplevdes aldri som overfylt. Vi hadde fantastiske morgenbad ute og ungene koste seg timesvis i bassengene. Lekerommet er plassert i det gamle bassenget og er en slags leos lekeland-light. Veldig fint for litt yngre barn. Knallfin lekeplass ute. Flott lounge-område inne og fin restaurant med nydelig utsikt.

Service: vi opplevde hyggelige og hjelpsomme folk i den verste fellesferieuka. Det må ha krevd sitt. Men de kunne hatt nytte av litt smartere kommunikasjon. Vi ble møtt med beskjed om at frokosten var fullbooket, vi kunne «spise 0730 eller stille oss i kø og håpe på det beste». Det er ikke sånne beskjeder barnefamilier på ferie tar aå godt i mot etter sju timer i bil. Nå viste det seg at det ikke var noe problem første morgenen, da vi uansett ikke hadde sovet og var i frokostsalen 0700. Men dagen etter booket vi tid 09:00. Da viste det seg at man uansett skulle stå i kø. Det smarte hadde vært å si: «korona gjør at det er ekstra mye trøkk på frokosten og vi trenger litt tid på å sikre at alle får sikker servering. Derfor kan det bli noe kø». Uansett - vi fikk mat. Og servicen var upåklagelig ellers. Hyggelig og bra.

Mat: knallbra frokost med godt utvalg. Deilige Røros-produkter og skikkelig eggehakk. Veldig, veldig bra frokost. Vi spiste ikke i restauranten, men fikk god servering i baren.

Beliggenhet: ligger litt utenfor sentrum, men likevel svært sentralt. Tar ti min å gå til sentrum.

2  Takk, Pia75
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Ankom fredag 1. august, blir tildelt rom 103. Tålmodige som vi er, godtar vi rommet. Men det angrer vi på. Veldig smal seng, ingen tannglass og terrasse rett utenfor vinduene med innsyn rett inn. Det ble sent før vi kunne lufte uten en masse folk på terrassen. Sov ekstremt dårlig, varmt og trang seng.
Lørdag morgen før frokost ber jeg om å få bytte rom. Få til svar at det ikke er noe problem. Etter frokost, spør vi om hvordan vi ordner det praktiske og om når vi kan forvente at det nye rommet er klart. Vi får beskjed om at vi må ut av rom 103 før kl. 11:00 og det nye rommet skulle være klart mellom kl. 12:00 og 13:00. Vi kan sette bagasjen i rommet for bagasje oppbevaring i mellom tiden får vi beskjed om. (Dette rommet er ulåst). Vi setter en bag med tøy og kjøleboks der. Resten setter vi i bilen, da den er låst og har alarm.
Går ut en tur og er tilbake ca. 13:30
Nytt rom er ikke klart. Får beskjed om å sette oss og vente. Vedkommende skulle komme bort til oss når det var klart. Etter en drøy time (vi har sett att flere gjester har ankommet og sjekket inn og fått tildelt rom) går vi igjen tilbake til resepsjonen mektig irritert og forlanger å få et rom, da får vi endelig rom 135. Dette rommet har normale senger og holder helt grei standard.
Konklusjon: Rom 103 bør ikke leies ut.
Vi kommer ikke tilbake til dette hotellet.

Bildene er fra rom 103.

1  Takk, 481_yvindm
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med fri tilgang til basseng ute og inne. Trivelig peisestue og god atmosfære. Rommene bærer preg av å være noen år gamle, men var rene og romslige. Hotellet ligger i kort avstand til Røros sentrum med en utrolig koselig vei til sentrum langs særegne hus og bygninger.

Takk, camillaskjold
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott plassering i forhold til byen, sentralt men rolig.
Rommet var greit med utsikt til kirken. Toalettet bar preg av alder og bruk men rent nok. Hår på gulvet i dusjen tyder på overfladisk renhold. Toalettet var lavt, tilpasset små brukere. Burde vært normal høyde, da eldre brukere sjelden har med seg foreldre til å hjelpe seg opp.
Omstendig oppkobling til internett. Aldri sett så omstendig opplegg noe annet sted, så jeg vet dette kan gjøres enklere.
Fikk håndkle i resepsjonen til bassenget men ingen nøkkel som det viste seg at vi trengte for å komme inn. Måtte gå tilbake for å hente den. Forståelig, med tanke på det presset en person hadde med telefoner og lang kø med nye gjester.
Fullt i middagssalen, så der fikk vi ikke bestillt plass. Hadde det bedre med biff fra lobbybaren, severt til solnedgangen på terrassen.
Kudos til betjeningen i frokostsalen som grunnet covid-19 vasket ned alle stoler, bord med tilbehør etter hvert besøk. Mange skjønte ikke merarbeidet de skapte når de ville bytte bord ETTER at de hadde tatt i bruk bordet. "Men vi vil sitte ved vinduet. Ja men vi kan ikke bytte... jo men vi vil så gjerne sitte der... javel jeg skal ordne det, værsågod."
Så fikk sutrekunden viljen sin og betjeningen smilte til dem og vasket ned det bordet de nettopp har gått fra.
Hadde ikke klart dette så bra!!
Takk til dere alle, proft gjennomført!

1  Takk, Icemann99