Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Booking.com
Agoda.comUSD 178
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (677)
Filtrer anmeldelser
677 resultater
Vurdering fra reisende
195
272
140
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
272
140
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
100105 av 677 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Fint hotell , gode korona tiltak

Gode senger, men litt harde puter. Middagsmenyen kunne vært bedre.
Nydelig frokost og fint uteområde. Glemte igjen treningsutstyr og fikk E-post at de ettersendes. Fin service!

Romtips: rom med utsikt
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Service
Takk, biltur123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Trenger en skikkelig oppgradering. Fellesarealene var bra, rommene utdatert og hullete møbler, god seng, føner virket i 10-15 sek av gangen før den ble for varm, veldig lytt. Fasaden bærer preg av mange år med dårlig vedlikehold.Standaren står ikke i stil med prisen. Fikk ikke spist middag i restauranten da de hadde for mange selskap, måtte sitte å spise middag i lobbybaren, dyrt og ikke veldig godt. Baren var også stort sett tom for varer, veldig mange som ikke fikk det de ønsket, unnskyldningen var at de hadde trøbbel med spitleveransen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anilill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Svært hyggelig personale overalt på Røros hotell. Fint med booking av tider til alt. Ble dog litt for mange folk i bassengområdene noen tidspunkt. Fin plassering av hotellet i forhold til å gå turer i området. Flott helg!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 378annelit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde tre rom i en eldre del av hotellet. Ok bad, gode senger og innholdsrike rom. Frokosten var god, med en del lokale produkter som rørossmør, melk og pålegg.
3-retters middag var veldig gode alle tre kveldene.
Badeanlegget er flott med badstu, utebasseng og boblebad. Hovedbassenget er 27 meter langt.
De ansatte er koselige og stedet er fint, selv om det gjerne kunne vært pusset opp enda mer.
Alt i alt en superfin tur til vakre Røros! Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, TuvaTravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Bodde på standard dobbeltrom og ble positivt overrasket over romslig balkong, det er det få hotell som tilbyr til den prisen. Generelt svært fornøyd helt til frokosten, som opplevdes svært ubehagelig mht. smittevern. Mye trengsel både rundt bord og i buffeten samtidig som flere ansatte ikke tok hensyn til avstander. Da dette er noe av det siste man gjør før man sjekker ut, ødela dette nok inntrykket vårt av oppholdet litt for mye, da alt annet var strålende.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oles146
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser