Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Orbitz.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med bra beliggenhet. Kort avstand til flere severdigheter som Røros Kirke. Røros museumer er også vert et besøkt. I første etasjen i smeltehytta er det en meget imponerende utstilling om gruve driften. Olavsgruva like utenfor Røros sentrum er også vert et besøk. Rommene på hotellet var også pene. Frokosten var god og middagen om kvelden var også meget god. Hyggelig betjening og et topp opphold. Kan anbefales.

Takk, Reidar50
Anmeldt 16. august 2020

Mange gjester, men ingen lange køer til frokost. Bra organisert og ypperlig frokost. Lekeland, 2 bassenger, et ute og et inne og badstue. Flott bar med lokalt øl fra Røros Bryggeri. Ala carte kan bestilles i baren. Takterasse med utsikt.

Romtips: Ønsk deg utsikt mot sentrum, slipper da å ha vindu ut mot parkering og hovedinngang.
2  Takk, 270terjed
Anmeldt 16. august 2020

Fint hotell , gode korona tiltak

Gode senger, men litt harde puter. Middagsmenyen kunne vært bedre.
Nydelig frokost og fint uteområde. Glemte igjen treningsutstyr og fikk E-post at de ettersendes. Fin service!

Romtips: rom med utsikt
Takk, biltur123
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Trenger en skikkelig oppgradering. Fellesarealene var bra, rommene utdatert og hullete møbler, god seng, føner virket i 10-15 sek av gangen før den ble for varm, veldig lytt. Fasaden bærer preg av mange år med dårlig vedlikehold.Standaren står ikke i stil med prisen. Fikk ikke spist middag i restauranten da de hadde for mange selskap, måtte sitte å spise middag i lobbybaren, dyrt og ikke veldig godt. Baren var også stort sett tom for varer, veldig mange som ikke fikk det de ønsket, unnskyldningen var at de hadde trøbbel med spitleveransen.

Takk, anilill
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Svært hyggelig personale overalt på Røros hotell. Fint med booking av tider til alt. Ble dog litt for mange folk i bassengområdene noen tidspunkt. Fin plassering av hotellet i forhold til å gå turer i området. Flott helg!

Takk, 378annelit