Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 178
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
FindHotel
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.comUSD 169
PricelineUSD 178
eDreamsUSD 169
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (677)
Filtrer anmeldelser
677 resultater
Vurdering fra reisende
195
272
140
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
272
140
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
98103 av 677 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med bra beliggenhet. Kort avstand til flere severdigheter som Røros Kirke. Røros museumer er også vert et besøkt. I første etasjen i smeltehytta er det en meget imponerende utstilling om gruve driften. Olavsgruva like utenfor Røros sentrum er også vert et besøk. Rommene på hotellet var også pene. Frokosten var god og middagen om kvelden var også meget god. Hyggelig betjening og et topp opphold. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Reidar50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Mange gjester, men ingen lange køer til frokost. Bra organisert og ypperlig frokost. Lekeland, 2 bassenger, et ute og et inne og badstue. Flott bar med lokalt øl fra Røros Bryggeri. Ala carte kan bestilles i baren. Takterasse med utsikt.

Romtips: Ønsk deg utsikt mot sentrum, slipper da å ha vindu ut mot parkering og hovedinngang.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, 270terjed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Fint hotell , gode korona tiltak

Gode senger, men litt harde puter. Middagsmenyen kunne vært bedre.
Nydelig frokost og fint uteområde. Glemte igjen treningsutstyr og fikk E-post at de ettersendes. Fin service!

Romtips: rom med utsikt
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Service
Takk, biltur123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Trenger en skikkelig oppgradering. Fellesarealene var bra, rommene utdatert og hullete møbler, god seng, føner virket i 10-15 sek av gangen før den ble for varm, veldig lytt. Fasaden bærer preg av mange år med dårlig vedlikehold.Standaren står ikke i stil med prisen. Fikk ikke spist middag i restauranten da de hadde for mange selskap, måtte sitte å spise middag i lobbybaren, dyrt og ikke veldig godt. Baren var også stort sett tom for varer, veldig mange som ikke fikk det de ønsket, unnskyldningen var at de hadde trøbbel med spitleveransen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anilill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Svært hyggelig personale overalt på Røros hotell. Fint med booking av tider til alt. Ble dog litt for mange folk i bassengområdene noen tidspunkt. Fin plassering av hotellet i forhold til å gå turer i området. Flott helg!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 378annelit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser