Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 171
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Hotels.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 180
eDreamsUSD 171
FindHotelUSD 178
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (679)
Filtrer anmeldelser
679 resultater
Vurdering fra reisende
195
272
142
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
272
142
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
97102 av 679 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2020

Rommet er nå som hotellrom flest men veldig rent og fint. Badeanlegget er utmerket, særlig likte vi utebassengene. Kunne vært noen tilbud om organiserte turer til severdighetene i området eller i det minste bedre informasjon om dem. Ved frokosten var de litt trege med å fylle på ting som gikk tomt, men ellers helt utmerket.

Romtips: Spander noen hundrelapper på å oppgradere til premium rom, det lønner seg.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Karsteine2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Hotellet tok smittevern seriøst, med håndsprit lett tilgjengelig, vasking av bord i restaurant mellom hver gjest.
Fin beliggenhet med kort vei til turområder og sentrum
Hyggelig betjening.
Skal eg foreslå noe så er det å innlede samarbeid med de om leier ut sykler på Røros slik at en kan få leid sykler på hotellet utenom åpningstider

Romtips: Fløy nært basseng var rolig og store fine rom
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, tormodo18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Som hyppig bruker av hoteller i inn og utland gjennom jobben tok Røros Hotell jumboplassen med god margin. Fikk et rom i den gamle fløyen med vindu mot et ventilasjonsanlegg som gjorde at vinduet ikke kunne være åpen. Men, vi var jo på Røros for å være på turer i fjellet så greit nok. Frokost dag en: Lange køer, forran diskene, betjeningen klarte ikke å fylle etter med nytt pålegg. Gammelt brød ble utdelt av en lite sørvisvennlig person som innimellom vimset inn i restauranten i stedet for å dele ut brød. Da køen forran brødtrauet ble laaaang og folk ble utolmodige med det til følge at de begynte å ta brød selv begynte denne personen å kjefte å smelle! Bacon gikk det tomt for 08:30. Brøddamen var inne i restauranten og kjeftet på en eldre dame som klaget litt og ville ha en skive ost til. "Er du klar over hvor mye mat vi kaster"? Dagens 3-retter gikk tomt. Folk bedt om å gå ut av restauranten for å drikke kaffe. Reingjøring av bord osv i restauranten ble utført mellom hver setting, men i peisestua var dette totalt fraværende. Dag to ble frokosten kjøpt på Rema og etter fjellturen evakuerte vi fra Røros. På toppen av det hele var det latterlig dyrt.

Romtips: Unngå den gamle fløyen. Fra -50 tallet og burde vært jevnet med jorden for 30 år siden.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Tragisk2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med bra beliggenhet. Kort avstand til flere severdigheter som Røros Kirke. Røros museumer er også vert et besøkt. I første etasjen i smeltehytta er det en meget imponerende utstilling om gruve driften. Olavsgruva like utenfor Røros sentrum er også vert et besøk. Rommene på hotellet var også pene. Frokosten var god og middagen om kvelden var også meget god. Hyggelig betjening og et topp opphold. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Reidar50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Mange gjester, men ingen lange køer til frokost. Bra organisert og ypperlig frokost. Lekeland, 2 bassenger, et ute og et inne og badstue. Flott bar med lokalt øl fra Røros Bryggeri. Ala carte kan bestilles i baren. Takterasse med utsikt.

Romtips: Ønsk deg utsikt mot sentrum, slipper da å ha vindu ut mot parkering og hovedinngang.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, 270terjed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser