Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 171
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
FindHotel
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 180
PricelineUSD 180
eDreamsUSD 171
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (678)
Filtrer anmeldelser
678 resultater
Vurdering fra reisende
195
272
141
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
272
141
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9297 av 678 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde et flott opphold hos dere. Rom, mat og ikke minst velværeavdelingen svarte absolutt til forventningene. Både frokost og middag hadde høy kvalitet. Vi fikk den ekstraservicen vi trengte, og vil absolutt anbefale hotellet til andre.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 953dagfinnv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Litt kostbart i forhold til hva man får igjen for pengene, men kanskje kun om man ser på oppholdet som om man ikke skal benytte bassengene osv. Uansett var rommet vårt både lite, slitt og kostbart om vi sammenligner med andre opphold vi har hatt de siste dagene. Når det er sagt, er det vel Røros som turiststed, som gjør at prisen er slik den er. Virker som priser generelt ligger høyere enn andre steder vi har besøkt, noen ganske betydelig kunstig høyt. Men for all del, hotellet er koselig, varmen fra peisen fikk meg umiddelbart i vintermodus, servicen er upåklagelig og selvfølgelig kan man ikke unngå å anbefale hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter


Vi har hatt det helt topp på hotellet!

Kom hit søndag kveld i plaskregn etter 2 dager i kayak i Femundmarka.

God mat, trivelige lokaler og hyggelig personell.

Storkosa oss i spa-avdelinga før vi dro å sjekka ut Bergstaden Røros i dag.

Kommer garantert tilbake!

Takk for oss!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lars K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Ivaretok Covid 19 restriksjonene på en fin måte samtidig som det ble respektert av de som bodde på hotellet.
Svømmebasseng var en meget positiv opplevelse.
Spiste kun frokost på hotellet, men dette var også en positiv opplevelse. Selv om det var buffet så fungerte dette bra og maten var meget god.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, KarlS1386
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Rommet er nå som hotellrom flest men veldig rent og fint. Badeanlegget er utmerket, særlig likte vi utebassengene. Kunne vært noen tilbud om organiserte turer til severdighetene i området eller i det minste bedre informasjon om dem. Ved frokosten var de litt trege med å fylle på ting som gikk tomt, men ellers helt utmerket.

Romtips: Spander noen hundrelapper på å oppgradere til premium rom, det lønner seg.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Karsteine2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser