Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Booking.com
USD 171
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
eDreams
Priceline
FindHotel
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (678)
Filtrer anmeldelser
679 resultater
Vurdering fra reisende
195
272
142
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
272
142
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8590 av 679 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2020

Vi kom for å oppleve attraksjonene på Destinasjon Røros. Vi ville se museet, kirken, Olavsgruvene, Byvandring og matsaffari. Resepsjonen visste ikke hva som var tilgjengelig. Vi fikk en Internett adresse og telefonnummer til turistkontoret som var stengt på søndag. Det var kun museet som var åpent. Stor skuffelse, vi hadde ikke reist til Røros hvis vi visste at det meste stengte 10 september.
Lørdag var restauranten full. Resepsjonen trodde at det også var fullt på 2 andre restauranter, så en liten meny i baren var eneste tilbud.
Dobbeltsengen på rommet var veldig smal og var redd opp med kun en dyne. Vi fant heldigvis en til i skapet.
Frokosten var veldig bra

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gillebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Det var altfor mange gjester i frokostsalen på samme tid, hvor de ansatte hadde ingen mulighet til å overholde smittevern. Det var insekter rundt nye tallerkner i frokostbuffen. Det var kapasitetsproblemer i buffeten som medførte køer og frustasjon.
Ellers ok rom, parkeringsmuligheter og avstand til sentrum.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Namasteanders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, meget bra mat,fine rom med gode senger. Kan anbefales på det varmeste.Kan tenke meg en ny tur dit. Røros er et trivelig sted. Her er det mange muligheter,gå mykt på " ørkenvandring" og opp og ned bakke. Takk for oss.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lailabari_sw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020

Siste besøk for ett år siden. Nå var våre "tips" mer og mindre gjennomført. Koronasituasjonen preget aktiviteter og miljø denne gangen. Men alle deler av hotellet fungerte med greie smittevernanvisninger. Vi koste oss i spaavdelingen og fikk tilbedt en utmerket fem-retters middag med gode viner til.. Imøtekommende og velvillig betjening, godt rom og deilig sengetøy. Å drive hotell i dg er tøft. Det må vel sies at noe av slitasjepreget kunne vært dempet av en kyndig vaktmester.

Romtips: Utsikt mot byen og kirken
Dato for oppholdet: september 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020

Godt gjennomført opphold over en arbeidsuke. Rene rom, god mat, men perioder svært sakte betjening, og man gir aldri en lærling refs i kunders nærvær. Gode konferanselokaler. Koselig fellesområde, og god tilgang til basseng med mer.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, secretary2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser