Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 178
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (678)
Filtrer anmeldelser
678 resultater
Vurdering fra reisende
195
272
141
50
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
272
141
50
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 678 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2020

Hyggelig mottagelse i resepsjonen, generellt hyggelig betjening. Tydelig at de trivdes på jobb.
Rommet var svært bra. God plass, rent og pent. Savnet kanskje en god stol til, det var jo et dobbeltrom.
Badet var rent og ordentlig.
Spa avdeling ble ikke benyttet, men en omvisning ga et svært godt inntrykk av et variert tilbud til alle aldre, også barn.
Trygghet i forhold til Corona føltes vel ivaretatt. "Antibac" tilgjengelig i alle deler hvor gjester ferdes.
Grei, enkel meny, men velsmakende.
Hotellet er lett å finne, sentralt i forhold til sentrum og museer.
Vår konklusjon er at dette er et sted vi gjerne besøker igjen.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 830kjellm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susann Grindstad, Gjestetjenester/resepsjon på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2020

Hei

Tusen takk for din tilbakemelding, dette var hyggelig. Her på Røros Hotell trives vi godt og det er godt å se at dere har gjort det også.
Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen igjen!
Ha en fin dag!

Mvh Susann

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2020

Vi kom for å oppleve attraksjonene på Destinasjon Røros. Vi ville se museet, kirken, Olavsgruvene, Byvandring og matsaffari. Resepsjonen visste ikke hva som var tilgjengelig. Vi fikk en Internett adresse og telefonnummer til turistkontoret som var stengt på søndag. Det var kun museet som var åpent. Stor skuffelse, vi hadde ikke reist til Røros hvis vi visste at det meste stengte 10 september.
Lørdag var restauranten full. Resepsjonen trodde at det også var fullt på 2 andre restauranter, så en liten meny i baren var eneste tilbud.
Dobbeltsengen på rommet var veldig smal og var redd opp med kun en dyne. Vi fant heldigvis en til i skapet.
Frokosten var veldig bra

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gillebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Det var altfor mange gjester i frokostsalen på samme tid, hvor de ansatte hadde ingen mulighet til å overholde smittevern. Det var insekter rundt nye tallerkner i frokostbuffen. Det var kapasitetsproblemer i buffeten som medførte køer og frustasjon.
Ellers ok rom, parkeringsmuligheter og avstand til sentrum.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Namasteanders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, meget bra mat,fine rom med gode senger. Kan anbefales på det varmeste.Kan tenke meg en ny tur dit. Røros er et trivelig sted. Her er det mange muligheter,gå mykt på " ørkenvandring" og opp og ned bakke. Takk for oss.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lailabari_sw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020

Siste besøk for ett år siden. Nå var våre "tips" mer og mindre gjennomført. Koronasituasjonen preget aktiviteter og miljø denne gangen. Men alle deler av hotellet fungerte med greie smittevernanvisninger. Vi koste oss i spaavdelingen og fikk tilbedt en utmerket fem-retters middag med gode viner til.. Imøtekommende og velvillig betjening, godt rom og deilig sengetøy. Å drive hotell i dg er tøft. Det må vel sies at noe av slitasjepreget kunne vært dempet av en kyndig vaktmester.

Romtips: Utsikt mot byen og kirken
Dato for oppholdet: september 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser