Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 180
TripadvisorUSD 180
Hotels.com
Priceline
FindHotelUSD 180
TravelocityUSD 180
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (735)
Filtrer anmeldelser
735 resultater
Vurdering fra reisende
210
291
153
54
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
291
153
54
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8287 av 735 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Hotell rommet var ok. Sengen kjempe go.
Veldig lite utvalg av mat da det kun er dagens 2-3 retters eller mat i lobbybaren som var kjempe dårlig. Pizzaen smakte ingenting.
Synes hotellet er litt overpriset i forhold til standarden
Bassengområde var fint.
Frokosten var bra

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 942linnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

Tok med min sønn (7år) på jobbtur og hadde en overnatting på hotellet. Vi ble godt tatt i mot i resepsjonen og fikk et fint rom i nye delen. Savnet et lite kjøleskap, men ellers var rommet rent og innbydende.
Vi fant fort frem til et svært lekerom, og ikke minst bassenget. Stor stas for store og små. Anbefaler at man tar med egne badehåndklær, da de man kan ta med fra rommet er litt små :-) Spa- og bassengområdet er variert med både badstuer, barnebasseng, utebasseng og boblebad.
Hotellet har også egen restaurant og bar, som så innbydende ut, men som ikke ble besøkt denne gangen.
Frokosten på morgenen var variert og god. Eneste jeg vil nevne, (i-landsproblem) er at man KAN spandere litt mer bacon!! En tynn skive på et speilegg, når man at på til reklamerer for mye godt kjøtt fra lokal slakter, er litt lite. Bacon til folket :-)
Betjeningen var vennlig og serviceinnstilte gjennom hele oppholdet. Kan virkelig anbefale dette hotellet og jeg tar garantert med resten av familien på et nytt opphold om ikke lenge

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, AndersBjoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Herlig opphold med 2 overnattinger i fantastisk finvær. Nøt utendørsbassenget og forfriskninger på terrassen. Fine turløyper rett i nærheten og en kort spasertur til sentrum. Hyggelig betjening. Gode senger og god frokost. Hit kommer vi tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 593kristiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fine rom, rent og fint badeanlegg, hyggelig betjening og nydelig mat. Lunt og hyggelig i bar og resepsjonsområdet. Og kun en liten spasertur fra sentrum. Perfekt familiehotell som jeg kan anbefale på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 284karolines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Vi fikk tildelt noe som antagelig var et enkeltrom - en seng som er ca. 1 meter og 33 cm bred er i trangeste laget for to mennesker, selv om vi ikke er overvektige. Rommet ellers var for øvrig enkelt men ok. Grunnet den smale senga, ble nattesøvnen mildt sagt elendig, og dagsformen deretter - med andre ord opplevde jeg at dette ødela en god del av opplevelsen det er å være på vakre Røros.
Vi ble plassert i 3. etasje i en fløy uten heis, og tunge kofferter måtte slepes opp. Internettforbindelsen var heller ikke noe å skryte av.

Vi hadde 40 års bryllupsdag mens vi bodde der, og bestilte bord i restauranten for middag. Det føltes litt som «eat, pay and get out» for å være ærlig. Vi fikk et glass med «bobler» for å markere dagen, men rakk ikke en gang å drikke opp det ene glasset før maten kom og vi måtte bestille tilhørende drikke til den. Desserten kom også omtrent før vi var ferdige med middagen. Det er for så vidt fint at maten kommer raskt, men vi hadde vel sett for oss et avslappende og koselig måltid på en såpass spesiell dag. Det hører med til historien at vi opplyste om bryllupsdagen.

Frokosten var god med fokus på kortreist mat, og betjeningen hyggelig, selv om jeg noen få ganger kunne ønsket litt bedre service. For eksempel et tilbud om hjelp med bagasjen til 3. etasje siden det ikke var heis.

Beliggenheten var også god, med kort vei til sentrum.
Men jeg er redd det ikke holder for min del til å ville velge dette hotellet en annen gang, jeg foretrekker hoteller der man får tomannsrom når man er to personer, så man får den søvnen man trenger.
Det er såpass viktig at det blir veldig lav score fra meg.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AnneKjerstiKristvikH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser