Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
Hotels.com
Expedia.comUSD 181
Orbitz.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (736)
Filtrer anmeldelser
736 resultater
Vurdering fra reisende
210
291
153
55
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
291
153
55
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8085 av 736 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021

Det var veldig god frokost
Badeområde var skittent.
Veldig god og vennlig service.
Standard rommene var under ganske enkle.
Opplevelsen var helt ok, men vi fikk en følelse at vi fikk ikke det vi betalte for.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 736mattik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Overfylt, dårlig mat og lite fleksibilitet. For frokost var kun ett tidlig tidspunkt mulig, allikevel smekkfull buffet. Bading, som reklameres inkludert i prisen, var fullt. Kun ledig grytidlig morgenen etter. Spiste middag i restauranten. Smakløs aspargessuppe. Bakt (heller kokt!), lite smakelig laks, med noe som minnet om varm potetsalat som tilbehør. Kvalmende.
Overpriset og skuffende opplevelse.
Lite blide/imøtekommende personale.
Ble fortalt at lading av elbil var tilgjengelig, som overhodet ikke var mulig. Kun én lader (og en Tesla lader) på hele det smekkfulle hotellet).
Forventet desidert mer av et av «de historiske» hotellene. Anbefaler ingen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 517susannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Flott hotell som tydelig var oppusset ganske nylig - for det var moderne rom.
Betjeningen var veldig blide og hjelpsomme og smilte det beste de kunne under munnbindene.

Flott badeanlegg med basseng både ute og inn samt jacuzzi.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, josteinh41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Hotell rommet var ok. Sengen kjempe go.
Veldig lite utvalg av mat da det kun er dagens 2-3 retters eller mat i lobbybaren som var kjempe dårlig. Pizzaen smakte ingenting.
Synes hotellet er litt overpriset i forhold til standarden
Bassengområde var fint.
Frokosten var bra

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 942linnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

Tok med min sønn (7år) på jobbtur og hadde en overnatting på hotellet. Vi ble godt tatt i mot i resepsjonen og fikk et fint rom i nye delen. Savnet et lite kjøleskap, men ellers var rommet rent og innbydende.
Vi fant fort frem til et svært lekerom, og ikke minst bassenget. Stor stas for store og små. Anbefaler at man tar med egne badehåndklær, da de man kan ta med fra rommet er litt små :-) Spa- og bassengområdet er variert med både badstuer, barnebasseng, utebasseng og boblebad.
Hotellet har også egen restaurant og bar, som så innbydende ut, men som ikke ble besøkt denne gangen.
Frokosten på morgenen var variert og god. Eneste jeg vil nevne, (i-landsproblem) er at man KAN spandere litt mer bacon!! En tynn skive på et speilegg, når man at på til reklamerer for mye godt kjøtt fra lokal slakter, er litt lite. Bacon til folket :-)
Betjeningen var vennlig og serviceinnstilte gjennom hele oppholdet. Kan virkelig anbefale dette hotellet og jeg tar garantert med resten av familien på et nytt opphold om ikke lenge

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, AndersBjoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser