Hadde superior rom. Fint rom med med nok plass til 4. Sovesofa var komfortabel. Hotellet har innadørs lekeplass. Basseng er veldig fint. Vil ikke anbefale restaurant. Kjedelig mat. Smakte god men passet best for veikro men ikke restaurant.
Dato for oppholdet: juli 2021
Sovekvalitet
Rom
Service
Spør mars8 om Røros Hotell
Takk, mars8
Lite rom med 120 seng i et noe slitent hotell. Fellesarealene var slitt, men personalet var hyggelig - selv om vi fikk feil rom ved innsjekk. Veldig god mat i restauranten. Det viktigste her er nærheten til Røros og det flotte området rundt hotellet.
Spør burlef om Røros Hotell
Takk, burlef
Vi bodde 2 nettet på hotellet. Det startet litt trått. Vi hadde bestilt ett dobbeltrom av totalt 2 rom Vi fikk et rom med bare en seng. Men etter den skuffelsen ble oppholdet hyggelig God frokost og et bra utgangspunkt for å besøke rRøros sine attraksjonet.
Romtips: Vær nøye ved bestillig
Spør 18johnnys om Røros Hotell
Takk, 18johnnys
Perfekt for barnefamilier. Med fint svømmebasseng, lekerom og fine rom. Servicen var blandet, og til tider elendig, men enkeltindivider veide opp for det. Også mye surr med bookingen, bestillinger, restauranten og manglende oppfølging. V
Spør 681siljej om Røros Hotell
Takk, 681siljej
Vi overnattet en natt og var veldig fornøyde med oppholdet. Gode senger. Fint basseng. God frokost. God service i resepsjonen (resepsjonssjefen var på jobb den kvelden). God luft på rommet. Fin størrelse på familierom. Vi kommer gjerne tilbake!
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør Travellen1984 om Røros Hotell