Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 180
Hotels.comUSD 180
PricelineUSD 180
TravelocityUSD 180
FindHotelUSD 180
eDreamsUSD 180
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (736)
Filtrer anmeldelser
736 resultater
Vurdering fra reisende
210
291
153
55
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
291
153
55
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 736 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021

Var lite fornøyd med at dusjen var plassert over et badekar, er man litt skrøpelig til beins ble dette vanskelig. Ellers var buffeten bra og betjeningen imøtekommende. Vi kommer gjerne tilbake! (Forutsatt bedre dusjmuligheter)

Dato for oppholdet: august 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, livo2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Rommet var helt ok, nydelig utsikt. Vi liker IKKE dusj i badekar, det er ikke noe for eldre mennesker å klatre ut av. En annen ting jeg reagerte litt på var at overmadrassene på sengene ikke dekket selve sengen under, noe som gjorde at jeg lå på selve sengen da jeg våknet. Dette fant jeg litt urenslig. Men jeg overlevde.

Vi spiste begge dager både frokost og middag. Nydelig buffet, men vi opplevde begge dager at det var helt tomt på enkelte fat (skjønner at det ikke blir overfylt pga matsvinn, likte at dere bruker mindre tallerkner) Nydelig leverpostei!!! Geir Hovmester og Vinkelner var veldig hyggelig og hjelpsom. Vi ble servert av en veldig hyggelig servitør, Ravila (husker ikke helt navnet hennes, men hun er fra Filippinene, bor i Sverige) - hun tok seg tid til å prate med oss og det var veldig hyggelig. Det samme med Kemal, som også var veldig hyggelig, En fin opplevelse begge kvelder! Nydelig mat begge dager.

Det eneste jeg reagerte litt negativt på, var at det brant på peisen hele dagen og røyken luktet ut i loungen. Også ute. (Regner med at det var denne som ga røyklukt ute. Det luktet faktisk litt røyk av klærne da vi kom på rommet på kvelden.

Alt i alt hadde vi et veldig hyggelig opphold med venner på Røros. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 644lailac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

passe store rom gode senger og bade var varmt og godt ,dursen var fin,
frokostbuffen var bra ,du måtte kjøppe kvels maten selv på hotele
syn det ikke var med i prisen,
det tokk carka 15 minuter å gå til sentrum,
mye å se i røros den som likker gamle hus

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, roywillys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Rommet var spartansk utstyrt, men reint og funksjonelt. Vennlig og effektiv betjening, gode smitteverntiltak og en hyggelig atmosfære.
God beliggenhet med stor, gratis parkeringsplass. Nærhet til sentrum og slagghaugene (Elden).

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 253magnel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig personlig og trivelig hotell. Vi likte oss veldig godt
Veldig god frokost og badeområdet falt i smak hos liten og stor.
Vi hadde et superiorrom og var en familie på fire. Sovesofaen var helt grei å sove på.
Vi kommer gjerne tilbake, både til hotellet og vakre Røros.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 507trineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser