Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Expedia.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 156
Vis tilbud
PricelineUSD 179
Hotels.comUSD 179
FindHotelUSD 179
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (735)
Filtrer anmeldelser
735 resultater
Vurdering fra reisende
210
291
153
54
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
291
153
54
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 735 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Veldig koselig hotell rett i utkanten av «sentrum». Stille og rolig, godt med plass og store rom. Et stort og fint basseng inne, og varmt boblebad ute. God og variert buffetfrokost. Hotellet har også en veldig bra restaurant med A la carte meny. Kjempegod mat. Hyggelig betjening. Anbefaler besøk.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, astrido930
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Turisthotell i turistsesongen i et turiststed som Røros betyr køer og kapasitetsproblemer. Det tradisjonsrike hotellet er nyoppusset med flott badeanlegg, men utnytter markedssituasjonen grovt. Vel er det generelt dyrt i Norge, men her serveres middels kafemiddag til restauranrpris og helt uten service.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi booket dette hotellet pga spa & velvære avdelingen. Litt skuffet over at når man har email kommunikasjon på å booke tid i badet at de ikke informerer om at enkelte av badene/sauna er i uorden. Badet trenger også vedlikehold. Velvære avdelingen (treningsrommet) var bare til å le av. Uansett et super flott hotel med bra beliggenhet. Som kaffeelskere så må vi si at kaffen i frokosten var udrikkelig. Man kunne få kjøpt en kaffe i baren men den åpner ikke før utsjekktiden.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lottiw368
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Fine fasiliteter. Flott basseng-anlegg.
Følte meg veldig ivaretatt med henhold til smittevern både med bestilling av tid til frokost og basseng. Store og fine familierom. Gangavstand til sentrum og severdigheter

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, eliharst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Var lite fornøyd med at dusjen var plassert over et badekar, er man litt skrøpelig til beins ble dette vanskelig. Ellers var buffeten bra og betjeningen imøtekommende. Vi kommer gjerne tilbake! (Forutsatt bedre dusjmuligheter)

Dato for oppholdet: august 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, livo2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser