Stine M
Anmeldelse av Røros Hotell
1,0 av 5 boblerAnmeldt 25. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Ikke snakk! Ikke lov
Lena Christin Lindgren, Gästservice/receptionRøros Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. feb. 2024
Hei Stine,

Først vil jeg beklage at dere var misfornøyde med håndteringen av klagene vi fikk på støy fra deres rom. Selv om det er Rørosmartna må vi ta hensyn til alle gjestene, og det skal være stille etter kl. 23.00, selv om det er arrangementer på Røros. Det er ikke alle som besøker oss i samme ærend, dette må vi hensynta.

Skittne rom får vi sjelden og aldri klager på, dette tar vi på høyeste alvor. Jeg vil ta dette opp internt med vår renholdsavdeling! Vi vasker alle rom nøye mellom hvert besøk. At vi har noen rom som kan virke "utdaterte" er kjent for oss, men skal alltid være rent og pent samt at vi har helt nye senger på alle rom for å sikre god komfort.

Vi håper at dere på tross av dette hadde noen fine dager under årets Rørosmartna!
0.6 km fra Røros Hotell
0.6 km fra Røros Hotell
0.7 km fra Røros Hotell
    0.9 km fra Røros Hotell
    1.0 km fra Røros Hotell
    0.8 km fra Røros Hotell
    The hotel and the surroundings
    1.4 km fra Røros Hotell
      3.8 km fra Røros Hotell
      27.3 km fra Røros Hotell
      Se flere hoteller i Røros
      Anmeldt 19. januar 2024

Digger å kunne samles mange på et sted, som har konferanse fasiliteter til mange med grupperom. Fantastisk plass å være på som har alt man trenger. Flinke servitører som ser sine kunder, spesielt ei som utmerket seg som så sine kunder.

Romtips: Her kan mange samles
      Dato for oppholdet: januar 2024
      1  Takk, Anne-Marit M
      Lena Christin Lindgren, Gästservice/reception på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024

Hei Anne Marit,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi digger å ha besøk av dere :)
      Godt å høre at dere har hatt et fint opphold, vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Ønsker deg en fin dag videre!

Anmeldt 10. januar 2024

En meget trivelig plass med veldig hyggelig betjening. Koselig sitteplass foran peisen ved resepsjonen hvor man kan slappe av og bare nyte. Fri tilgang til basseng, boblebad og badstue ( når den er varmet opp ). Frokosten er blant de aller beste. Rommene er store og fine med god plass.

Romtips: Husk badetøy, og kos deg/dere :)
      Dato for oppholdet: januar 2024
      Takk, TorJohan
      Lena Christin Lindgren, Gästservice/reception på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2024

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold hos oss.
      Det gleder oss å lese at dere har hatt fine dager.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 4. januar 2024

Var på rørosaften med noen venner og kjente og Koste meg veldig, og den hyggelige bartenderen Wojtek(?) Lagde de beste drinkene og gjorde kvelden komplett med sitt gode humør! Tusen takk for en fin kveld

Dato for oppholdet: desember 2023
      Takk, Andreas v
      Lena Christin Lindgren, Gästservice/reception på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2024

Hei Andrea,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
      Det gleder oss å høre at dere hadde en fin kveld her hos oss på Rørosaften.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 18. desember 2023

Aldeles nydelig mat gjennom hele oppholdet. Julebuffeten var bedre enn alt annet vi har opplevd før. Enestående service. Trivelige ansatte og en flott by. Var kun 1 ting vi la oss merke til. De ville ha betalt 59kr for en vanlig svart kaffe fra hotellets gjester. Den er drøy. Utrolig dumt å la en slik sak forstyrre en ekstrem positiv opplevelse.
      Renholderen på rommet utmerket seg med en eksepsjonell kundeservice som mange kan lære av.
      De ordnet også transport til togstasjon da taxi ikke kunne komme tidsnok.

Takk Røros Hotell. Vi kommer tilbake. :)

Dato for oppholdet: desember 2023
      Takk, Resinc76
      Lena Christin Lindgren, Gästservice/reception på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2023

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det gleder oss å høre at du har hatt en fint opphold hos oss.
      Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

God jul!

Anmeldt 13. november 2023

Lenge siden sist vi har vært der og var spent på dagens nivå. Dessverre må en vel si at dette ikke var en stor opplevelse på ett hotellopphold. Spesielt rommene var dårlige, med bl.a.null ventilasjon, stikkontakt som ikke var tilkoblet strømnett, og utrangert innredning. Ikke strømuttak på badet, ikke vannkoker og grell belysning. Pluss for Jensen-madrasser. Pluss også for spa og badeområde, samt god mat fra kjøkkenet. Litt nedtrekk for lite ressurspersoner i resepsjon og barområde, samt at en kan da ikke ha ett blinkende led-lys i en stor peis i lobbyen på ett vaskeekte høyfjellshotell vinterstid. En av peisene var i drift. Genrellt kaldt og trekkfullt. Kanskje gjøre noe med inngangspartiet til lobbyen ? Her er det potensiale, som det heter. Beliggenhet og parkeringsmuligheter/lading er fremragende.

Romtips: Bra spa og bassengområde
      Dato for oppholdet: november 2023
      Takk, DogOnSnail
      Lena Christin Lindgren, Gästservice/reception på Røros Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2023

Hei,

Først vil jeg si at vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi får, både ris og ros er med på å hjelpe oss med å holde riktig kurs i forhold til hva vi skal ha fokus på videre fremover i vår drift.

Jeg er litt usikker på hvilken romtype du hadde under ditt opphold, per i dag har vi en del forskjellige rom mht. at noe er nyoppusset og noe står for tur. Vi er klare over at noen av våre rom er utdaterte og trenger en hel del kjærlighet, vi jobber oss gjennom rom for rom å håper å være i mål om ikke så alt for lenge.

Fint å lese at du likevel var fornøyd med store deler av oppholdet, med god mat og fine dager i bad og velværeavdelingen.

Vi takker for tilbakemeldingen din og tar den med oss videre i jobben med å bli bedre på vår leveranse ut mot gjestene våre.

Ønsker dere selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake.