Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 192
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (297)
Filtrer anmeldelser
297 resultater
Vurdering fra reisende
29
103
96
49
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
103
96
49
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 297 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

En avbestilling sikret oss rom på Bergstadens Hotell i et proppfullt sommer-Røros. Hotellet er gammelt og kanskje ikke så chict lenger, men det fremstår rent og velordnet og funker egentlig helt OK. Frokosten var covid 19-tilpasset og helt grei - faktisk bedre enn det frokostmester Scandic Nidelven i Trondheim klarer å få til i disse pandemi-tider. Største nedtur var middag i restauranten. Opplevelsen der ble sterkt preget av en servitrise som avgjort ikke hadde en god dag på jobben!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trymbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig lydisolasjon mot gata som sikkert skyldes svært gamle vindu. Måtte i tillegg åpne vinduet på natten pga elendig ventilasjon.
Og for å toppe det hele var det en ubehagelig seng og pute, noe som medførte en dårlig nattesøvn. Overpriset.
Men svært sentralt plassert da

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, steins535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Ikke mulig å få varme på rommet. Ingen varmekabler under iskalde fliser. Regn og 7 grader ute, våte sko og vått tøy må tørkes i fyrrommet i kjelleren. Hotellet er fullbooket og får ikke byttet rom selv om vi skal bo her i flere netter. Skal aldri bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, E2178EKevam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Et gammelt hotell som ligger sentralt til. Gåavstand til det meste. Koselig pub og bar. Frokosten er meget bra og det serveres egg og bacon etter ønske. Noen deler av hotellet er slitt og er modent for oppussing.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Dro dit en storfamilie, rommene var rene og pene, gode senger. En stor lobby som var veldig kjekk til å slappe av i. Jeg vil si at det var god service, en ganske grei frokost. Alt i alt var det en kjempefint opphold i forhold til at man var så nære andre severdigheter i Røros, bare noen meter unna museet, haugene og kirka osv.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KarstenNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser