Hadde et helgeopphold på Bergstaden med min kjæreste og må si at det ikke kan anbefales i det hele tatt. Vi hadde betalt for junior suite i vår bestilling, og vi ble møtt med et rom som overhodet ikke minnet noe om det som ble reklamert på booking og bergstadens egne sider, og som vi i ettertid ikke har klart å en gang finne et bilde av. Det var blant annet en glippe i dørkarmen inn mot gangen som tilsa at man like gjerne har kunne stått på gangen, og vi fant det som lignet på spermflekker på sengegavvelen. Vi fikk byttet rom og ble nedgradert til et familierom på rundt 10kvm med svart mugg på baderomsveggene og urinflekker og kjønnshår på doringen. Vi valgte dessverre å ikke ta noen bilder av dette da vi ble lovet full/delvis refundering av betjeningen i resepsjonen på hotellet, bare vi selv tok kontakt med driver av hotellet. Burde skjønt det allerede der at vi kom til å bli svindlet men valgte å la tvilen komme til gode. Sendte dermed Mail til hotellsjefen men vedkommende har valgt å ikke svare på den. Det som er positivt er en fin bar, stort sett hyggelig betjening og belligenhet. Anbefales ikke.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering