Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 165
Vis tilbud
Hotels.com
USD 174
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 174
TravelocityUSD 174
FindHotel
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (331)
Filtrer anmeldelser
331 resultater
Vurdering fra reisende
30
108
104
59
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
108
104
59
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 331 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte suite da dette var siste rom å få tak i Røros sentrum. Ønsket oss 2 hotellrom til 4 personer. Rommet var ikke større enn et vanlig romslig dobbeltrom. Ekstra sofa knirket noe veldig. Lå i 2. etg på puben. Der var det full fest langt etter stengetid på gatenivå og røyking rett under vindu. Ingen sov før 3.30 tiden. Vi klaget fikk svar etter en god uke at de hadde ferie avvikling, og en dårlig kompensasjon. Fikk neste svar etter nok en uke. Og i tillegg tilbud om oppgradering ved neste besøk. Noe vi ikke kommer til å benytte oss av, dårlig kundebehandling, slitent hotell, lukter i gangene.

Romtips: Unngå rom over puben
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gretefe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Gammelt og skittent hotell. Beklageligvis så bestilte vi rom her grunnet sen booking. Veldig lite rom med dårlig luft og veldig skittent. Badet var fullt av hår og hadde trengt en skikkelig nedvask. Teppet fullt i flekker og burde vært støvsugd. Blod på gardin. Det eneste positive var sentral beliggenhet og hyggelig betjening. Gledet meg til avreise neste dag.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 515brittk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Ganske nedslitt hotell - hadde vært ok om det ikke var så dyrt. Rommet var alt for varmt, og det var kun mulig å lufte gjennom dør og vindu ut mot bråkete bilvei, men det var begrenset hvor mye dette hjalp. Frokosten var god, og beliggenheten var bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hulda12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021

Etter å ha reist rundt i Norge og bodd på mange hoteller kommer vi til dette, utrolig skuffende, absolutt verste hotellet. Den verste servicen jeg noensinne har vert borti, vi bestillte rom med 2 senger og får ett rom med dobbelseng, da vi henvender oss i resepsjonen og forklarer det begynner damen å skylde på de som har laget nattbordene som er veggfaste. Hun sier også att mange gjester pleier flytte sengene slik att ene sengen stenger for døren. Gjestene må alltså ommøblere rommene selv. Det ble ikke gitt noe form for innformasjon om frokost og vask av rom ved innsjekk. Eneste positive med dette hotellet var frokosten. Hotellet er i tillegg veldig dyrt. Kommer absolutt ikke tilbake til det hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 116ann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021

Elendig service. Måtte bytte rom, da bestilt rom ikke tilfredsstilte noen ting. Skittent, elendig luft, ubeboelig. Måtte ta til takke med mindre rom enn bestilt.

Varer stengte for skikkelig adkomst til heiser. Mitt råd styr unna dette hotellet.

Romtips: Styr unna Bergstaden hotell
Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, tora825
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser