Vi startet oppholdet med og vente på hotell rommet i 45 minutter, helt greit… men ingen beklagelse for dette.
Rommet vi hadde holdt en grei standard, men savnet en vannkoker med kaffe/te og egentlig alle andre småting som vi har pleid å få på et hvilket som annet hotell, men dette var helt greit…
Resturang besøket var dyrt, løksuppe var god mens rypebrystet var fult av bein og visse biter kun brusk/bein. Her manglet det en viss kvalitetskontroll.
Reinsdyr biffene, var gode, møre og saftige. Det samme kan ikke sies om kveiten som la seg som et sandlag i munnen etter sikkert en time i ovnen.
Helt greit, men ville ikke spist her igjen til denne prisen.
Det jeg ikke synes var greit, det var etter all reklamering om en sterk vektlegging av både økologisk og lokal mat på frokostbordet, kun var representert av Røros melk i dispensere og en annen tjukkmelk kartong.
Det mest eksotiske og spennende her var Oatly- havremelken som for tiden er utsolgt i dem fleste butikker.
Alt i alt, har du vært på telttur i et par uker så faller nok dette hotellet i god smak, men for oss kom det til kort.
Bærer preg av sparsommelighet til en dyr penge.