FrkFuru
Sula, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Ville valgt et annet overnattingssted
0.5 km fra Bergstadens Hotel & Spa
0.3 km fra Bergstadens Hotel & Spa
0.8 km fra Bergstadens Hotel & Spa
0.1 km fra Bergstadens Hotel & Spa
0.3 km fra Bergstadens Hotel & Spa
The hotel and the surroundings
0.9 km fra Bergstadens Hotel & Spa
Treningssenter
Property building
297.3 km fra Bergstadens Hotel & Spa
Ryen Hytteutleie - Cottages
    3.1 km fra Bergstadens Hotel & Spa
    Fasade og bobilplasser, utsikt nor-østover
    53.7 km fra Bergstadens Hotel & Spa
    Se flere hoteller i Røros
    Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Et gammelt og slitt hotell.Rommet var så lite av vi måtte gå sidelengs for å komme opp i sengen. Vegg til vegg teppe i gangen var møkkete og slitt. Hele hotellet bærer preg av trang til oppussing. Så dette er nok siste gang vi besøker Bergstaden hotel.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, IngerT114
    Anmeldt 12. juni 2022

Ble trakassert hver gang man skulle ut av hotellet på natten. Fikk beskjed om å gå å legge meg på rommet siden det var sent og resepsjonisten «ikke orket å ha folk i resepsjonen». Utrolig dårlig service.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, 440sigg
    Anmeldt 28. februar 2022

Rent og sjarmerende rom, badet er lite og ikke nytt, men rent. Enkel innsjekk via sms og låskoder. Praktisk beliggenhet midt i sentrum. God service i resepsjonen, hyggelig bar og veldig bra frokostbuffet med lokal Rørosmat! Restauranten PederHjort har fantastisk Reinsdyrbiff!

Dato for oppholdet: februar 2022
    1  Takk, kjersti k
    Anmeldt 13. februar 2022

Her inne står det veldig mye rart om dette hotellet. En tør nesten ikke å booke seg inn etter å ha lest her. La meg gjøre noe med det!

Vi bestilte suite, og ba om å få en av de med boblebadekar. Det ordnet seg med en gang. Bra start!

Det er ingenting å si på renholdet her. Badekaret var skinnende, blankt og glatt. Må ha vært rengjort nylig. Boblefunksjonen virket. Deilig å ta seg et bad! Resten av rommet var også rent, dusjen så fin ut.

Rommet hadde nøytrale og behagelige farger. Ingenting å si på det heller. Senga og sengetøyet var deilig. Masse puter! Suiten minner absolutt om ei suite. Hvordan det var her før vet ikke jeg, men i dag var den fin og up to date.

God frokost med alt en trenger. Godt brød, smør, stort utvalg av pålegg, oppkuttet frukt og croissant med godt utvalg syltetøy til. Eggerøren gir inntrykk av å være hjemmelaget av rørte egg (ikke pulverløsning).

Vi fikk kode til døra allerede på toget, så vi brukte null tid i resepsjonen. Effektivt opplegg! Beliggenheten er også utsøkt, en har hele hovedgata og turistinformasjonen med sparkutleie rett utenfor døra.

Etter et døgn her er jeg storfornøyd! Dette er i mine øyne et godt hotell, og ikke ei skitten og nedslitt rønne. Så om du reiser til Røros i 2022 skal det gå helt fint å velge Bergstaden hotell. Takk for oss!

Dato for oppholdet: februar 2022
    2  Takk, Turistpia
    Anmeldt 10. januar 2022

Overnatting iforbindelse med skirenn. Skulle få stor idrettsbuffet for kl 425,-. Lite mat og beskjedent utvalg.... Hadde bestilt glutenfri meny, måtte dokumentere dette ved å vise frem mailbekreftelse. Lite orden med adskilt bestikk. ( kan vere svært uheldig for en glutenintolerant..) Lite imøtekommende og svak serviceintilling fra restaurantpersonell. Må vere lov å forvente mer til denne prisen

Dato for oppholdet: januar 2022
    Takk, sigbj_rnk2022