Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
5
8
5
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
8
5
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 23 anmeldelser
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Plassen klarte dessverre ikke Korona-kravene.. Vi er ikke super-stresset med tanke på Korona, men når jeg bestilte ble jeg fortalt at de hadde to soverom med felles bad. På grunn av Korona leide de nå ut kun det ene rommet. Flott - tenkte vi, og jeg hadde uansett ikke tenkt å bestille noe med felles bad. 1200 kr natten med frokost var en Ok pris for dette tilbudet.
Når vi ankom ble det helt annerledes. Badet måtte vi dele med cafeens gjester, og rom nummer to var i tillegg booket.
Huset og rommene er små og intime, og det er et sjarmerende lite sted. I disse Korona tider blir det imidlertid for lite! Man kan ikke stue sammen to par/familier på så liten plass. Å dele bad med naborommet og gjestene i kafeen i tillegg..? Nei, verten klarte ikke å håndtere dette bra med tanke på Folkehelseinstituttets krav. Overnatting burde IKKE være et tilbud på denne plassen nå i disse tider.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Ranijo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Lite og intimt, bakgården er et syn! To små rom, vårt med gode køyesenger. Det er lytt mellom rommene så her bør man velge naboer med omhu! Kaffe på sengen fra et lite tekjøkken. Både to og firbente har sovet godt!

Dato for oppholdet: juni 2018
2  Takk, 870karir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2017

Var en koselig cafe med gammel stil , mange fine ting på veggene .pluss fine blomster !!
Vi kjøpte rømmegrøt ,med spekemat og gulasjsuppe som smakte nydelig . Trivlige trebord med skinnfeller på .Trivelig jente som tok imot bestillingen. Særegent sted ! God mat !

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Randi Stnnøve B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2016 via mobile enheter

For et spesielt sted. Benyttet ikke overnattingsdelen denne gangen men for en bakgård det var. Vi hadde litt regn men virkelig verdt et besøk. Nydelig servering i fantastiske omgivelser. Kommer igjen. Svært sentral beliggenhet på Røros.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, SvanhildHavnV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2016 via mobile enheter

Prøv gulasjsuppe, rømmegrøt eller et kakestykke i bakgården hos Frøyas. Gammelt, værslitt og sjarmerende. 5-6 bord på forskjellige nivåer, blant stein, skifer og strå. Kun få meter unna den turistfylte gågata kan du forhåpentligvis her finne en helt annen ro.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, FFK1903
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser