Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (6)
Filtrer anmeldelser
6 resultater
Vurdering fra reisende
5
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 6 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

Kamerater på vei ut i Femundsmarka parkerte bilen og fikk gode tips til turen på kjøpet. En av oss hadde glemt redningsvest, men "ittno problem", slikt fikser Langen!

På vei inn igjen etter fem dager i marka var det utrolig godt å nå Langen igjen og (hvis det er lov å si det) nyte en kald øl etter en svett marsj. Verten tok seg god tid til en lengre prat ved bordet om fisketips og slik som interesserer en friluftsentusiast.

Alt i alt var Langen et hjemmekoselig og veldig trivelig bekjentskap!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Vi var 13 syklister på tur fra Røros som ankom gjestegården. Et velholdt ytre inntrykk ble styrket av et trivelig og velstelt interiør. Alt holdt i en stil som passer den naturen stedet ligger i. Hyggelig vertinne tok oss imot. Noen rom med dusj og WC noen med felles faciliteter.
Litt leskende drikke på terrassen gjorde godt etter syklingen.
En svært velsmakende middag - der vi forsynte oss godt. Og likevel: En like rikelig andre porsjon ble sendt rundt. Reinsdyrgryta var perfekt!
Etter en flott frokost tok vi farvel og syklet ned til kaia der båten ventet oss.
Stedet anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, flangb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019

Det første som møtte oss på vei inn på tunet var en elg i åkeren. Selv om kom for sent til opprinnelig middagstid, stilte vertskapet opp med en flott middag. Lokal mat fra området rundt Femunden. Vertskapet tok seg tid til å sette seg ned sammen med oss, for å svare på spørsmål om området. God senger. Et godt utgangspunkt for båttur på Femunden samt gåturer i området gjorde dette stedet egnet for våre behov.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, Rudigre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016

Gjestegården er perfekt utgangspunkt til turer i den meget kjente Femundsmarka. Man kan gå til fots eller leie en kano på gjestegården. Femundsmarka er svært stor og regnes som villmark. Det anbefales å ta med fiskestang. Gjestegården har alle fasiliteter hva gjelder matservering og servicen fra personalet er svært bra. Stedet anbefales for overnatting også for barnefamilier.

Romtips: Flotte naturomgivelser , stille og rolig.
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, LarsW769
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2016 via mobile enheter

Avslappende omgivelser og god mat. Bor som regel i en av hyttene, men det er også rom inne i hovedhuset. Frokost, matpakke og middag kan kjøpes i tillegg. Kjempehyggelig vertskap. Perfekt utgangspunkt for turer i Femundsmarka, både til fots, med sykkel eller kano. Gjestegården har også kanoutleie. Anbefaler også en tur med Fæmund ll. Fa Røros går det buss til Langen og Synnervika, men det er sparsomt med avganger. Ellers kommer man seg til Langen med bil og sykkel.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siri-Lill H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser