Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spesiell atmosfære for Røros”
Anmeldelse av Froyas Hus Cafe

Froyas Hus Cafe
Vurdert som nr. 9 av 30 Restauranter i Røros
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. januar 2019

Verdt å besøke bare på grunn av sin særegne atmosfære, spesielt i bakgården, hvor det også er små intimkonserter :-) En god porsjon rømmegrøt og rød saft, i et hus med historie, er prikken over i'en!

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Magne F V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 71 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018

Idyllisk plass for en kaffepause.
Det som ikke gjør at det blir fullt score, er at en del av maten lå framme uten lokk. Selv kremen til eplekaka sto ute i varmen da vi kom. Håper det ikke er vanlig.
Det skulle også vært mulighet for flere sitteplasser med skygge/parasoll.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tiara245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2017 via mobile enheter

Utrolig sjarmerende, hjemmekoselig kafé på Røros med muligheter for å sitte ute og inne. Vi fikk lov til å ta med vår lille hund i bakgården deres og fikk sitte i deres lille uthus og nøt deilig, varm kakao.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Kari-MetteR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Et meget hyggelig besøk på en kafé med sjarme og rolig atmosfære. Nydelig eplekake og daimkake. Vi kommer tilbake ;-)

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, hansl640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2017

Froyas Hus ga meg en stor helsegevinst med sin kaffe og utrolig gode vafler. Ikke minst på grunn av det miljøet rundt kaffen, vaflene og meg selv. Jeg kunne sitte der lenge, meditere, filosofere eller bare rett og slett være til i det gamle fjøs i bakgården med lav takhøyde, men volumiøst bra miljø. Takk Froyas Hus, dette skal gjentas.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Sverre P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Froyas Hus Cafe, så også på

 

Har du vært i Froyas Hus Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din